Doen waar we goed in zijn

Schoonmaak is onze basis. Al vijftig jaar lang bieden we onze klanten een uitgebreid en compleet facilitair dienstenpakket. Van het dagelijks schoonmaakonderhoud tot vloeronderhoud, specialistische reiniging en glasbewassing. Dat doen we met vijftig jaar ervaring, maar ook met behulp van de nieuwste innovaties. Onze diverse kwaliteitskeurmerken en -certificaten zijn het bewijs van ons talent in schoonmaak.

Talent krijgt een kans

Talenten krijgen bij SMB Willems de kans om in eigen tempo te ontwikkelen. Neem bijvoorbeeld onze rayonmanager Evelyn. Zij werkte zich op van schoonmaakmedewerker tot rayonmanager en won in 2019 de titel ‘Beste Leidinggevende van Nederland’. Of onze glazenwasser Rick, die het glazenwassersvak met de paplepel kreeg ingegoten en op zijn 27e de titel ‘Glazenwasser van het Jaar’ won. Maar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij SMB Willems een werkplek die past bij hun talenten.

Talentontwikkeling

We dagen onze medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. We ondersteunen hen daarin met persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Ook bieden we onze medewerkers relevante opleidingen en interessante trainingen en cursussen. Daarmee borgen we de kwaliteit en houden we het werk voor onze medewerkers uitdagend. We geven talenten in ons bedrijf de kans om door te groeien, zo groeide al diverse schoonmaakmedewerkers door naar de functie van rayonmanager. Op die manier staat talentontwikkeling al vijftig centraal in ons bedrijf!

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.