Uw schoolgebouw hygiënisch schoon

Wist u dat leerlingen en studenten beter presteren in een schone leeromgeving? Het is daarom belangrijk om uw school goed schoon te houden. SMB Willems helpt u hier graag bij. Met bijna 50 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf in het onderwijs zijn wij u uitstekend van dienst zijn. Onze medewerkers weten precies wat er komt kijken bij de schoonmaak van een schoolgebouw en houden rekening met uw wensen, de kenmerken van en de activiteiten in uw school.

Samen houden we uw school schoon!

Voor de schoonmaak van alle soorten onderwijsinstellingen, zoals basisscholen, maar ook scholen in het voortgezet- en beroepsonderwijs, bent u bij SMB Willems op de juiste plek. Het schoonhouden van de leeromgeving doen we niet alleen, maar juist samen met leerlingen, studenten, leerkrachten en conciërges. Onze schoonmaakmedewerkers zijn bekende gezichten op hun schoollocaties. Daardoor weten ze als geen ander flexibel in te springen op de dagelijkse bijzonderheden en veranderingen.

Benieuwd hoe we een aangename en inspirerende leer- en werkomgeving creëren op uw school? Wij maken voor uw school een plan op maat! Wij ontzorgen u onder andere door:

  • Het schoonmaken van klaslokalen, gangen, sanitair en sportruimten;
  • Het aanvullen van sanitaire artikelen en het op peil houden van de voorraad;
  • Het periodiek onderhoud van uw vloeren bijvoorbeeld tijdens een vakantieperiode;
  • Glasbewassing met onze eigen hoogwerkers en telescoopsystemen;
  • Specialistische reiniging, zoals het verwijderen van kauwgom en graffiti.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.