Over SMB

Over SMB

Wij zijn een familiebedrijf dat schoonmaakdiensten biedt in Zuidoost-Nederland. Met bijna 50 jaar ervaring en ruim 500 medewerkers zijn wij uw betrokken, professionele en flexibele partner!

Schoonmaakdiensten

Wij verzorgen schoonmaakdiensten in veel branches. Wij werken bijvoorbeeld voor gemeenten, onderwijsinstellingen, vastgoedbeheerders, VvE’s, woningcorporaties en zakelijke dienstverleners.

Betrokken en zorgvuldig

Wij zijn een hechte organisatie. Elke medewerker, van directie tot schoonmaker, van administratie tot vloerspecialist, voelt zich betrokken bij uw opdracht en wil zorgvuldig, goed werk leveren.

SMB Willems heeft een ijzersterke missie en visie

Aangezien steeds meer organisaties het belang van huisvesting onderkennen om visie te verwezenlijken wil SMB Willems graag uw representatieve gebouw beter tot uitdrukking laten komen door een schone en frisse uitstraling.

Wij bieden u graag een schoon vooruitzicht!

De grote diversiteit aan opleidingen en afwisselende werkzaamheden maken SMB Willems tot een inspirerende omgeving om te werken. Met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt inhoud gegeven aan deze ontplooiingsmogelijkheden. Wij willen onze medewerkers een toekomst bieden in een inspirerende omgeving.