Over SMB Willems

Wij zijn een familiebedrijf in de schoonmaakdienstverlening. Bijna 50 jaar na de oprichting werken we nu met ruim 500 medewerkers dagelijks aan schone en representatieve gebouwen. Als regionaal bedrijf zijn we klein genoeg om een uitstekende kwaliteit en flexibiliteit bij onze opdrachtgevers te garanderen. Toch zijn we ook groot genoeg om continu te investeren in professionaliteit, opleidingen, certificeringen en inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Diverse schoonmaakdiensten en branches

Wij bieden een facilitair totaalpakket gericht op diverse branches. We zijn bijvoorbeeld werkzaam in de zorg, transportsector, kinderopvang en industrie. We verzorgen bij onze klanten niet alleen het schoonmaakonderhoud, maar ook andere facilitaire diensten, zoals glasbewassing en specialistische reiniging.

Een betrokken schoonmaakteam

Ons team bestaat uit echte aanpakkers die betrokken zijn bij hun klant. U heeft bij SMB Willems altijd een vaste contactpersoon, die snel kan schakelen wanneer dat nodig is. Daarnaast geloven we in lange dienstverbanden, waardoor u kunt rekenen op vertrouwde gezichten en medewerkers met voldoende kennis en ervaring. Wat kan ons team voor u betekenen?

Missie

De grote diversiteit aan opleidingen en afwisselende werkzaamheden maken SMB Willems tot een inspirerende omgeving om te werken. Met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt inhoud gegeven aan deze ontplooiingsmogelijkheden. Wij willen onze medewerkers een toekomst bieden in een inspirerende omgeving.

Visie

Aangezien steeds meer organisaties het belang van huisvesting onderkennen om visie te verwezenlijken wil SMB Willems graag uw representatieve gebouw beter tot uitdrukking laten komen door een schone en frisse uitstraling.

Wij bieden u graag een schoon vooruitzicht!

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.