Opleidingen en trainingen

Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden vinden we belangrijk bij SMB Willems. Zo blijf je leren en haal je het beste uit jezelf. Je krijgt bij ons de ruimte om in eigen tempo te ontwikkelen, waarbij wij je ondersteunen met diverse opleidingen en trainingen. Al onze medewerkers ontvangen voor ze aan de slag gaan een basisinstructie over het juiste gebruik van materialen en middelen en schoonmaakmethoden. Binnen één jaar na indiensttreding volgt elke medewerker een door de RAS erkende Basisopleiding Schoonmaak.

Specialisatie & verdieping

Ook verzorgen we jaarlijks een opfriscursus, zodat onze medewerkers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op schoonmaakgebied. Daarnaast bieden we cursussen met een specifiek thema, zoals hospitality. Deze cursussen maken we per opdrachtgever op maat, waarna we met elkaar oefenen in de praktijk.  Tot slot bieden we naast algemene trainingen en schoonmaakopleidingen, ook opleidingen voor diverse specialismen, zoals glasbewassing, vloeronderhoud of trappenhuisreiniging.

Werk je al bij SMB Willems en heb je een vraag over onze opleidingen en trainingen? Onze rayonmanagers kunnen je er alles over vertellen!

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.