Hét schoonmaakbedrijf in Veenendaal

Wilt u gebruik maken van de expertise van een schoonmaakbedrijf in Veenendaal? Dan bent u bij SMB Willems op het juiste adres. Niet alleen leveren wij u in Veenendaal schoonmaakonderhoud voor de beste kwaliteit, dat doen wij ook nog voor een marktconforme prijs. Daarbij worden de werkzaamheden conform uw wensen uitgevoerd en dat doen wij op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Dat betekent dat wij onder meer met milieuvriendelijke middelen en materialen werken en bijvoorbeeld mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in kunnen zetten. Wij bieden u diverse diensten en zijn daarom ook uw schoonmaakbedrijf, of u nu in de bouw, de zorg, het onderwijs of in de automotive sector werkt.

Totaalpakket aan diensten

Als schoonmaakbedrijf hebben wij bijna 50 jaar ervaring. Wij bieden naast schoonmaakonderhoud een totaalpakket aan diensten waarmee wij u volledig kunnen ontzorgen. Wij bieden u bijvoorbeeld glas- en gevelonderhoud, zoals glasbewassing en het verwijderen van graffiti. Maar wij kunnen ook de vloeren periodiek reinigen (specialistische reiniging). Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in trappenhuisreiniging en bieden wij u een eigen onderhoudsservice aan. Onze vakmensen vertellen u graag meer over ons totaalpakket aan diensten in Veenendaal.

Schoonmaakbedrijf Deurwaarderskantoren

Waarom SMB Willems?

U kunt voor ieder schoonmaakbedrijf in Veenendaal of omgeving kiezen. Waarom zou u voor SMB Willems kiezen? Simpel, omdat u bij ons verzekerd bent van:

  • Een klantgerichte werkwijze
  • Vakkundig personeel uit Veenendaal
  • Totaalpakket aan diensten, zelfs ongediertebestrijding en terreinonderhoud
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Marktconforme prijsstelling

Specialist in schoonmaakonderhoud

Of u ons nodig heeft voor trappenhuisreiniging van een flatgebouw of voor glas- en gevelonderhoud van uw kantoorpand in Veenendaal, wij helpen u graag. U kunt ons schoonmaakbedrijf bellen via 026-3891119 en mailen via info@smbwillems.nl. Onze medewerkers vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld glas- en gevelonderhoud of maken voor u een prijsindicatie voor specialistische reiniging. U weet op die manier snel waar u aan toe bent. Voor eventuele vragen zijn wij altijd bereikbaar. Ontdek snel de service en kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf in Veenendaal!

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.