Kies voor een schoonmaakbedrijf waarbij u centraal staat!

Wilt u graag hulp van een schoonmaakbedrijf in Wageningen? Bent u op zoek naar iemand die ook echt rekening houdt met uw wensen? In dat geval zit u helemaal goed bij SMB Willems. Met bijna 50 jaar ervaring kunnen wij u in Wageningen helpen met diverse werkzaamheden op het gebied van schoonmaakonderhoud en glasbewassing. Hierbij hanteren wij een werkwijze waarbij kwaliteit vooropstaat. Daarnaast houden wij ook rekening met het milieu. Hoe kunnen wij u helpen?

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

In welke branches zijn wij werkzaam?

SMB Willems heeft als schoonmaakbedrijf bijna 50 jaar kennis en ervaring in huis. Hierdoor kunnen wij verschillende werkzaamheden op het gebied van schoonmaakonderhoud voor verschillende branches in Wageningen verzorgen. U kunt ons schoonmaakbedrijf in Wageningen inschakelen, wanneer u onder meer in de volgende branches werkzaam bent:

  • De automotive sector. U kunt hierbij denken aan het reinigen van uw showroom of vloeronderhoud.
  • De bouw. Specialistische reiniging, waaronder het verwijderen van graffiti of kauwgom en bouwschoonmaak.
  • Woningcorporaties. Wij bieden hulp bij onder meer trappenhuisreiniging en glas- en gevelonderhoud.
  • Onderwijs. Zoals dagelijks schoonmaakonderhoud en periodiek schoonmaakonderhoud tijdens schoolvakanties.
  • Industrie. Bijvoorbeeld glasbewassing en specialistische reiniging.

Wij houden rekening met uw wensen

Schakelt u ons schoonmaakbedrijf in Wageningen in, dan profiteert u van een persoonlijke aanpak. Wij staan niet voor niets bekend als een schoonmaakbedrijf dat betrokken is bij haar klanten. Of u nu voor ons kiest voor trappenhuisreiniging of ontruimingen in Wageningen, uw wensen staan altijd bij ons centraal. Vooraf zullen wij uw wensen dan ook tijdens een gesprek in kaart brengen. Aan de hand hiervan wordt een planning gemaakt op basis waarvan ons schoonmaakbedrijf voor u aan het werk gaat in Wageningen. Wilt u graag iets veranderd hebben? Of wilt u graag dat wij een keer extra schoonmaken? Dat kan. Wij verwerken de aanpassingen en zorgen ervoor dat de afspraken up-to-date blijven.

Graag meer weten? Bel of mail ons.

Wanneer u meer wilt weten over hoe wij u in Wageningen kunnen ontzorgen op het gebied van schoonmaakdienstverlening met bijvoorbeeld onze onderhoudsservice, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat ons schoonmaakbedrijf voor u kan betekenen. U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website invullen en naar ons toe te sturen. Wij beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. Wanneer u graag een van onze medewerkers persoonlijk wilt spreken, dan kunt u ook bellen naar 026-3891119. Waarmee kan ons schoonmaakbedrijf in Wageningen u van dienst zijn?

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.