Specialist in industriële reiniging

Zorgen voor veilige en hygiënische omstandigheden is in uw industriële of productieomgeving de belangrijkste prioriteit. Werkt u in de industrie en wilt u hulp met het schoonmaken van bijvoorbeeld uw personeelsruimten of machines? Wij hebben bijna 50 jaar ervaring met schoonmaakdienstverlening voor diverse industriële bedrijven zoals productie-, verwerkings-, installatie- en reparatiebedrijven. Onze klanten bevinden zich onder andere in de foodindustrie, afvalverwerking en industriële producenten. Werken in een industriële omgeving is altijd maatwerk. Daarom werken we nauw met u samen en houden we uw wensen en voorschriften scherp in het oog.

Divers aanbod voor industrie

De industrie is een breed begrip. Onze diensten in industriële omgevingen bieden we altijd op maat aan. In het algemeen kunnen we:

  • Reinigen van machines of productielijnen;
  • Specialistisch reinigen van elementen met behulp van stoom of schuim;
  • Deuren en ramen wassen met onze eigen hoogwerkers en telescoopsystemen;
  • Personeelsruimten zoals kantines en kantoren onderhouden;
  • Sanitaire ruimten onderhouden en sanitaire artikelen bijvullen, ook bij meerdere ploegenwissels;
  • Vloeren specialistisch reinigen, structureel of op afroep, bijvoorbeeld tijdens een revisie;
  • Periodiek uw gevels en dakgoten schoonmaken.

Bij SMB Willems kunt u meerdere diensten combineren waardoor u het aantal externe mensen op uw terrein kunt beperken. U heeft dus alleen vertrouwde gezichten over de vloer die gegarandeerd op de hoogte zijn van uw (veiligheids-)voorschriften. Wilt u ook een schone en veilige productie-omgeving? Vraag dan om ons voorstel op maat voor uw organisatie.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.