PSO Keurmerk

Wij vinden sociaal ondernemen vanzelfsprekend: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken al op veel plaatsen mee op de werkvloer. Het kabinet werkt aan verschillende maatregelen en wetten om de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen in de samenleving te verhogen. Overheid, organisaties en bedrijven creëren samen mogelijkheden om hen duurzaam te integreren. Om Socialer ondernemen te stimuleren heeft TNO, samen met stichting PSO-Nederland, Start Foundation en andere (MKB)organisaties uit de praktijk, het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) ontwikkeld. De PSO is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een landelijke norm voor Socialer ondernemen.

Sinds 1 juli 2015 zijn wij een PSO-gecertificeerd bedrijf. Dit maakt zichtbaar dat wij niet alleen in woorden mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunen, maar hen concreet in de eigen bedrijfsvoering een plek bieden.

Voorloper

Door ruimte te bieden aan circa 25% medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn we voorloper in de schoonmaakbranche. Dit gegeven en de prestaties van diverse samenwerkingspartners hebben geleid tot het behalen van de hoogste trede (trede 3) op de Prestatieladder Socialer Ondernemen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl.

Prestatieladder Socialer Ondernemen

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.