Schoonmaak met het oog op de toekomst

Maatschappelijk verantwoord schoonmaken is met SMB Willems heel eenvoudig! Of u nu de focus wilt leggen op mens, milieu of het creëren van meerwaarde, SMB Willems heeft voor elke wens nu een praktisch antwoord met oog voor de toekomst.

Inclusief ondernemen: een kans voor iedereen

Dag in, dag uit ontmoeten we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die graag hun professionaliteit en motivatie willen bewijzen. Wij bieden hen die kans. Samen met het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen en het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland helpen we hen om echte schoonmaakprofessionals te worden. En samen met u helpen we hen aan een echte baan. Dat is winst voor hen, voor u en voor ons. Want wist u dat u door onze inclusieve werkwijze, kunt voldoen aan de Wet Banenafspraak?

Green Care: schoon in alle opzichten

SMB Willems is gecertificeerd volgens ISO 14001. We houden de gevolgen van ons werk voor het milieu steeds in het oog. Want wat nu ‘schoon’ maakt, moet straks niet vervuilend blijken. Eén van de meest zichtbare maatregelen is ons gebruik van de cradle to cradle reinigingsmiddelen van Green Care Professional en water- en energiezuinige reinigingsapparatuur. Hiermee schaden we het milieu niet.

Meerwaarde: meer dan winst maken

Er is meer in het leven dan winst maken. Als werkgever willen wij onze medewerkers een toekomst bieden in een inspirerende omgeving. Daarom conformeren we ons aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en hanteren we reële uren en tarieven. Daarnaast geven we financiële steun aan initiatieven en goede doelen die wij en/of u waardevol vinden.

Wat is uw MVO ambitie? Maak het snel concreet met één van onze pakketten

schoonmaken

Groen

Wilt u milieuvriendelijk(er) schoonmaakonderhoud? Kies dan voor ons Groenpakket. Wij voeren onze werkzaamheden dan uit met de producten van Green Care Professional. Deze producten beschikken over de Cradle2Cradle Gold-certificering en zijn hiermee leider op het gebied van duurzame schoonmaakmiddelen. Hiermee bent u schoon in alle opzichten.

wassen

Groen en doen

Vindt u het milieu belangrijk, maar sociaal ondernemen ook? Met het Groen & Doenpakket voeren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de schoonmaaktaken uit mét de producten van Green Care Professional. Wij stemmen vanzelfsprekend het toezicht en de begeleiding hierop af. Onze leidinggevende medewerkers zijn opgeleid tot interne jobcoach.

vegen

Groen en terugdoen

Dit is ons meest uitgebreide pakket op het gebied van toekomstgericht schoonmaken. U kiest hiermee voor de milieuvriendelijke producten van Green Care Professional én u biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen op een echte werkplek. Bovendien nemen we een gezamenlijk goed doel in onze overeenkomst op waar wij iets voor terugdoen.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.