Uw schoonmaakbedrijf in Doetinchem

Heeft u hulp nodig met schoonmaakonderhoud of glasbewassing, dan is SMB Willems uw schoonmaakbedrijf in Doetinchem. U kunt bij ons terecht voor diverse diensten, of u nu een showroom heeft of een kinderdagverblijf runt. Wanneer u voor ons kiest, dan ervaart u dat ons schoonmaakbedrijf een zeer klantgerichte werkwijze hanteert. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal. En onze goed opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat uw bedrijfspand of huisvesting in Doetinchem er weer fris en verzorgd uitziet!

Onze diensten in Doetinchem

Dankzij onze jarenlange ervaring als schoonmaakbedrijf hebben wij kennis en expertise in vrijwel alle sectoren. Zo weten wij precies waar wij op moeten letten en welke regelgeving van toepassing is, of u nu in de zorg werkt of verantwoordelijk bent voor het schoonmaakonderhoud van een school. Wij kunnen u in Doetinchem bijvoorbeeld ontzorgen op het gebied van:

Bovenstaande is slechts een greep van wat wij u te bieden hebben. Voor ons is het belangrijk om onze klanten een totaalpakket te leveren, waarmee wij u als schoonmaakbedrijf volledig kunnen ontzorgen. Wij kunnen ook terreinonderhoud voor u verzorgen.

Profiteer van bijna 50 jaar ervaring!

Ons schoonmaakbedrijf in Doetinchem is een echt familiebedrijf dat inmiddels meer dan 500 werknemers heeft en werkt voor kleine en grote opdrachtgevers. Wanneer u met ons in zee gaat, dan profiteert u ook van bijna 50 jaar ervaring. Maar dat is nog niet alles:

  • Ons personeel in Doetinchem is goed opgeleid en heeft een door de RAS erkende basisopleiding gevolgd.
  • Wij beschikken over relevante certificaten, zoals ISO 9001 en ISO 14001.
  • Bij ons vindt u een totaalpakket: van glasbewassing tot huismeesterservice.
  • Ons schoonmaakbedrijf zet u als klant op de eerste plaats en uw wensen worden nooit uit het oog verloren.

Kwaliteit en marktconforme prijzen

Wilt u gebruikmaken van onze onderhoudsservice of heeft u ons nodig voor de specialistische reiniging van vloeren of sanitaire ruimten? Twijfel dan niet en neem snel contact met ons op. Ervaren medewerkers van ons schoonmaakbedrijf vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. U kunt ons in Doetinchem bereiken via 026-3891119 of u kunt mailen naar info@smbwillems.nl. Wij kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan. Kiest u voor kwaliteit en een marktconforme prijs, dan zijn wij uw schoonmaakbedrijf in Doetinchem!

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.