Een schoonmaakbedrijf in Ede nodig?

Heeft u hulp nodig van een schoonmaakbedrijf in Ede? Schakel dan de experts van SMB Willems in. Wij zijn al bijna 50 jaar werkzaam als schoonmaakbedrijf en kunnen u dan ook met verschillende werkzaamheden helpen. Maar een ruim aanbod aan diensten is niet het enige waarvan u profiteert in Ede. Wij hanteren tevens een persoonlijke werkwijze. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij doen dan ook ons uiterste best om uw werkzaamheden naar tevredenheid uit te voeren.

Onze werkzaamheden

U bent bij ons schoonmaakbedrijf op de juiste plek voor schoonmaakonderhoud, maar ook voor andere diensten kunt u bij ons terecht in Ede. Hierbij worden kwaliteit en uw wensen niet uit het oog verloren. Voordat wij voor u aan het werk gaan, nemen wij altijd de uit te voeren werkzaamheden met u door en of er nog aanvullende wensen zijn. Zo kunt u ons schoonmaakbedrijf in Ede ook inschakelen voor onder andere:

Schoonmaakbedrijf Ede

Dit is maar een klein overzicht van onze diensten in Ede. Wanneer u hierover meer informatie wilt, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij van SMB Willems hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook wel MVO genoemd. Ons schoonmaakbedrijf probeert dan ook de belasting op het milieu zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij door in Ede te werken met milieuvriendelijke producten en zo weinig mogelijk afvalproducten te produceren. Ook het menselijke aspect binnen en buiten ons schoonmaakbedrijf vinden wij belangrijk. Daarom helpen wij mensen met een beperking aan een werkplek. Ook steunen wij verschillende vereniging en stichtingen. Voorbeelden hiervan zijn Stichting Gaandeweg, die vakanties organiseert voor families met kinderen die kanker hebben en Stichting Samen Slaan we Sterk, dat jaarlijks een evenement organiseert voor KWF Kankerbestrijding.

Neemt u gerust contact op

Benieuwd geworden naar hoe ons schoonmaakbedrijf u kan helpen met bijvoorbeeld glas- en gevelonderhoud in Ede? Wij vertellen u graag wat onze mogelijkheden zijn. Neem direct telefonisch contact met ons op door te bellen naar 026-3891119. U kunt ook het online formulier dat u op onze contactpagina invullen en naar ons mailen via info@smbwillems.nl. Wat kan ons schoonmaakbedrijf in Ede voor u betekenen?

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.