Schoonmaakbedrijf in Nijmegen met ruime kennis en ervaring

Heeft u hulp nodig van een vakkundig schoonmaakbedrijf in Nijmegen? Schakel dan vandaag nog de specialisten van SMB Willems in. Wij kunnen u op het vlak schoonmaakonderhoud met verschillende werkzaamheden helpen. U kunt hierbij denken aan trappenhuisreiniging, glasbewassing en specialistische reiniging, maar ook voor glasbewassing en terreinonderhoud zijn wij uw adres in Nijmegen. Maar wij zijn meer dan een schoonmaakbedrijf. Zo kunt u ook voor andere vormen van dienstverlening bij ons terecht. Denk aan ondersteuning bij ontruimingen en onze onderhoudsservice, zoals sloopwerkzaamheden en het dichttimmeren van ramen en deuren.

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Een schoonmaakbedrijf in Nijmegen die een stapje extra doet

U als klant staat bij ons schoonmaakbedrijf centraal. Wij snappen dat niet iedere organisatie of onderneming in Nijmegen hetzelfde werkt. Daarom is schoonmaakonderhoud voor een scholengemeenschap anders dan bijvoorbeeld voor een zorginstelling. Wanneer u kiest voor ons schoonmaakbedrijf in Nijmegen ontvangt u maatwerk. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen en behoeften in kaart. Op basis hiervan gaan wij voor u aan het werk in Nijmegen. Mocht er tussentijds iets veranderen, dan kunt u dat altijd aan ons doorgeven. Onze medewerkers spelen hier dan snel op in, waarmee wij de afspraken up-to-date houden.

Laat ons de buitenzijde van uw pand in Nijmegen reinigen

Als gedacht wordt aan schoonmaken, wordt vaak alleen gedacht aan de binnenzijde van een pand. En dat terwijl de buitenzijde minstens zo belangrijk is. De buitenzijde bepaalt immers voor een zeer groot deel de eerste indruk. Schakel ons in als u verzekerd wilt zijn van een vlekkeloze en professioneel ogende buitenkant van uw pand in Nijmegen. Wij komen graag langs voor vakkundige glasbewassing en gevelreiniging. Onze glazenwassers werken met eigen hoogwerkers en telescoopsystemen. Onze specialisten gaan snel, veilig en vakkundig te werk met onze eigen hogedrukunits en professionele reinigingssystemen.

Onze diensten in ontruimen

Moet er een woning ontruimd worden? Onze medewerkers gaan zeer vakkundig, respectvol en snel te werk. Onze vakkundige aanpak ziet u terug in onze efficiënte werkwijze. In no time is uw woning in Nijmegen bezemschoon. Dat wij zeer respectvol te werk gaan, is terug te zien in onze nauwkeurigheid en ons geduld. Wij gaan zorgvuldig met alle spullen om en staan bekend om onze persoonlijke en klantvriendelijke aanpak. Tot slot is er nog ons tempo. Ook al werken wij uiterst kwalitatief en zeer correct, dit doet niets af aan onze snelheid. Schakel ons vandaag nog in en geniet van direct resultaat.

Uw leverancier in sanitaire supplies

Als wij sanitaire ruimtes in Nijmegen mogen schoonmaken, vullen wij desgewenst ook uw sanitaire supplies aan. Wij controleren hoe groot de voorraad nog is, we bestellen de benodigde artikelen voor u bij en verzorgen de facturatie. U kunt ons inschakelen voor het voorraadbeheer van onder andere toiletpapier, handdoekpapier, zeep, luchtverfrissers en damesverbandcontainers. Ook werken we met verschillende leveranciers van sanitaire voorzieningen samen. Zo zijn wij ook uw geschikte partner als u op zoek bent naar bijvoorbeeld handdoekautomaten, toiletrolhouders en zeepdispensers.

Schakel ons in voor eenmalig of periodiek terreinonderhoud

Naast onze schoonmaakdiensten binnen en buiten panden, bieden wij ook eenmalig of periodiek terreinonderhoud in Nijmegen aan. Eerst inventariseren we graag uw wensen. Naar aanleiding daarvan ontvangt u van ons een plan van aanpak. Voorbeelden van werkzaamheden die wij dan voor u kunnen verzorgen het snoeien van struiken en bomen, het seizoensklaar maken van uw tuin of terrein, het onkruidvrij maken of houden van het terrein en het maaien van uw gazon. Ook voor grotere klussen, zoals de aanleg van een terras, tuinpad of oprit, draaien wij onze hand niet om. Ontdek snel al onze mogelijkheden!

Onze certificaten en keurmerken

Ons schoonmaakbedrijf vindt het leveren en waarborgen van kwaliteit erg belangrijk. Wij willen u deze kwaliteit als klant in Nijmegen ook kunnen garanderen. Daarom doen wij iedere dag opnieuw ons uiterste best voor u. En dat niet alleen, want SMB Willems beschikt ook over diverse certificaten en keurmerken. U bent bij ons dan ook verzekerd van kwaliteit. Een paar keurmerken van ons schoonmaakbedrijf zijn:

  • ISO 9001, de internationale kwaliteitsstandaard
  • OBS-Keurmerk, dit ontvangen alleen schoonmaakbedrijven die bewezen hebben dat zij financieel betrouwbaar zijn en kwaliteit leveren
  • PSO-gecertificeerd, wat laat zien dat wij niet alleen mensen helpen met een kwetsbare arbeidspositie, maar hen ook een werkplek bieden

Hulp van ons schoonmaakbedrijf in Nijmegen?

Wilt u graag meer weten over ons schoonmaakbedrijf? Wilt u bijvoorbeeld hulp bij glas- en gevelonderhoud? Of heeft u nog een andere vraag die u graag aan onze medewerkers zou willen stellen? Dat kan. Wij helpen u in Nijmegen graag verder. Vul hiervoor vandaag nog het online formulier in dat u op onze contactpagina vindt en stuur deze naar ons toe. Wij beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Bel dan naar 026-3891119. Wat kan ons schoonmaakbedrijf in Nijmegen voor u betekenen?

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.