Gegarandeerd kwaliteit

Betrouwbaarheid en professionaliteit zijn voor SMB Willems heel belangrijk. Onze bedrijfsprocessen worden daarom regelmatig getoetst. We beschikken over diverse certificaten op het gebied van operationele uitvoering, duurzaamheid, veiligheid en sociaal ondernemen. Hiermee zijn opdrachtgevers én schoonmaakmedewerkers verzekerd van een kwalitatieve en integere schoonmaakdienstverlening.

Brancheorganisaties voor schoonmaak

Wij zijn aangesloten bij specifieke brancheorganisaties voor schoonmaakbedrijven, namelijk Schoonmakend Nederland, VSR en RAS. We handelen in lijn met afspraken die in deze verbanden zijn gemaakt, bijvoorbeeld rondom personeelszaken en schoonmaakkwaliteit.

Diverse keurmerken en certificaten

SMB Willems beschikt over keurmerken en certificaten die relevant zijn voor de uitvoering van schoonmaakdiensten. We voldoen hiermee aan strenge normen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en sociaal ondernemen. Zo hebben we zowel het Keurmerk Schoon als de glas- en gevelmodule van Schoonmakend Nederland, waarmee we ons onderscheiden van veel andere schoonmaakbedrijven. Ook de certificering volgens de hoogste trede van de Prestatieladder Socialer Ondernemen is uitzonderlijk in de schoonmaakbranche.

Hieronder ziet u onze diverse kwaliteitscertificeringen, klik op de logo’s voor meer informatie.

PSO

ISO9001

ISO 14001

VCA*

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.