Glas- en Gevelkeurmerk

Wij zijn één van de 27 bedrijven in Nederland die zich onderscheiden met het de Glas- en Gevelmodule van Schoonmakend Nederland. Hiermee bent u verzekerd dat de werkzaamheden veilig en professioneel worden uitgevoerd met extra aandacht voor duurzaamheid, vakmanschap en medewerkerstevredenheid.

Glasbewassing

Wij beschikken over een eigen team van gediplomeerde glazenwassers, waarmee we de kwaliteit van de werkzaamheden garanderen. Dankzij onze professionele materialen, waaronder hoogwerkers en telescoopsystemen, reinigen we uw gevel-, dak- en separatieglas efficiënt en zorgvuldig. Ook moeilijk als dat glas moeilijk te bereiken is!

Gevelreiniging

Vervuiling en weersinvloeden tasten uw gevel na verloop van tijd aan. Onze gevelspecialisten knappen uw gevel snel, veilig en vakkundig op. Zij gebruiken daarvoor onze eigen hogedrukuntis en professionele reinigingssystemen. Ook eventuele graffiti op uw gevel verwijderen zij voor u. We brengen uw gevel daardoor weer terug in originele staat met een frisse uitstraling.

Dakgootreiniging

Als we toch al in onze hoogwerker staan om uw gevel te reiniging, kunnen we meteen uw dakgoten reinigen. Door deze werkzaamheden te combineren bespaart u op de kosten en beperkt u eventuele overlast. De gevelspecialisten maken voor dakgootreiniging gebruik van ons eigen, innovatieve SkyVac-systeem

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.