Schoonmaakonderhoud met oog voor detail

Wij zorgen dagelijks voor schone, representatieve gebouwen, waar mensen optimaal kunnen functioneren en bezoekers gastvrij worden ontvangen. Wij verzorgen schoonmaakdiensten in alle branches. We werken onder andere voor gemeenten, onderwijsinstellingen, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren, woningcorporaties en zakelijke dienstverleners. Voor elke branche hanteren wij een aanpak op maat die leidt tot een soepele, prettige samenwerking en een schoon en fris resultaat.

Vakbekwame schoonmaakmedewerkers

De basis voor een goede uitvoering van het schoonmaakonderhoud ligt bij onze medewerkers. We investeren in de kennis en kunde van de schoonmaakmedewerkers. Ook werken we continu aan een prettige werksfeer en bieden we ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden

Elke dag realiseren onze schoonmaakmedewerkers schone en representatieve gebouwen. Denkt u bijvoorbeeld aan het schoonmaken van kantoren, sanitaire ruimten en entrees. We doen dit op basis van een op maat gemaakt plan voor schoonmaakfrequenties en -methoden bij elke opdrachtgever.

Periodieke werkzaamheden

Naast het dagelijkse onderhoud verzorgen we ook periodieke werkzaamheden. Hieronder valt bijvoorbeeld periodiek interieuronderhoud, sprayen en conserveren van vloeren en glasbewassing. We voeren deze werkzaamheden voor u uit volgens een jaarplanning of op basis van aanvraag.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.