Voor een prettig werkklimaat

U werkt toch ook het liefst in een schone, prettige en frisse werkomgeving? Aan een schoon bureau kunt u zich immers veel beter concentreren op uw werk. Daarnaast is uw kantoor het visitekaartje voor uw diensten of producten. Al bijna 50 jaar verzorgt SMB Willems de kantoorschoonmaak voor diverse gemeenten, woningcorporaties en zakelijke dienstverleners. Omdat wij meerdere diensten gecombineerd aanbieden, kunt ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld glasbewassing, gevelreiniging of dieptereiniging van sanitaire ruimten en keukens.

Wat kunnen we voor uw kantoren doen?

Dit doen wij om uw en uw medewerkers een schone werkplek te bezorgen:

  • We reinigen inventaris, vloeren en sanitair vakkundig voor een gastvrije ontvangst;
  • We wassen ramen en deuren en reinigen dakgoten en gevels;
  • We verzorgen specialistisch periodiek onderhoud aan vloeren;
  • We beheren uw voorraad sanitaire artikelen;
  • We verzorgen uw terrein.

Mensen maken het verschil

Veel van onze schoonmaakmedewerkers zijn zichtbaar aanwezig binnen de kantoren die we schoonmaken. Daarmee dragen zij niet alleen bij aan schone werkomgeving maar ook aan het gastvrijheidsgevoel van uw medewerkers en gasten. Wij geloven daarom dat vakbekwame en tevreden schoonmaakmedewerker de beste kwaliteit realiseren. Onze medewerkers volgen niet alleen praktische schoonmaakopleidingen, maar we investeren ook in hun hospitality-vaardigheden en werkplezier.

Wilt u weten hoe we een frisse, representatieve en gastvrije kantoorlocatie voor u kunnen verzorgen? Wij vertellen u graag meer over onze diensten en onze aanpak, neem contact met ons op!

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.