Onbezorgd spelen in een frisse omgeving

Hygiëne is op uw kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang één van de belangrijkste prioriteiten. De schoonmaak van kinderopvanglocaties vraagt om een specifieke en grondige manier van werken. Met onze professionele aanpak voldoen we niet alleen aan de wettelijk vastgelegde richtlijnen, maar zorgen we ook voor een representatieve en fijne omgeving.

Extra aandacht voor hygiëne

Kinderen moeten onbezorgd kunnen spelen op uw locaties. Wist u dat door hun beweeglijkheid tot wel vier keer zoveel stofdeeltjes in beweging komen? Kinderen zijn nieuwsgierig en ontdekken de wereld om hun heen met hun handen. Voor de allerkleinsten onder ons is ook de mond een belangrijk zintuig in hun ontdekkingstocht. Hierdoor is het overdragen van ziektes groter. Hygiëne is dus extra belangrijk. Wij maken veel kinderopvanglocaties schoon en weten wat er nodig is om uw locatie veilig en hygiënisch schoon te houden.

Uw schoonmaakwensen voorop

Bij SMB Willems staan uw medewerkers en de kinderen centraal. Wij houden rekening uw wensen en behoefte en die van de kinderen en hun ouders. Wilt u graag een dagelijks schone kinderopvanglocatie? Wij kunnen dit direct voor u regelen. Heeft u behoefte aan een grondige schoonmaakbeurt in de vakantieperiode? Ook dan staan we graag voor u klaar!

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.