50 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf of glasbewassing in Arnhem? Dan kunnen wij van SMB Willems u helpen. Met bijna 50 jaar ervaring kunnen wij u van dienst zijn bij diverse schoonmaakwerkzaamheden voor verschillende branches. Zo kunt u bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor het schoonmaken van kantoren, kinderopvang en zorginstellingen, maar kunnen wij u in Arnhem ook helpen wanneer u in de automotive sector of in de bouw werkt. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Met bijna 50 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf kunnen wij u in Arnhem een breed pakket aan schoonmaakdiensten aanbieden, maar ook voor andere vormen van dienstverlening kunt u bij ons terecht. Dankzij de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij snel inspelen op uw wensen en behoeften. Wij zijn in Arnhem dan ook uw adres voor onder meer:

Schoonmaakbedrijf Wijchen

Dit is maar een klein overzicht van de diensten van ons schoonmaakbedrijf. Bent u benieuwd geworden naar onze mogelijkheden? Neemt u hiervoor gerust contact met ons op.

Kies voor een betrokken organisatie

Ondanks dat ons schoonmaakbedrijf in Arnhem meer dan 500 werknemers heeft, staan wij bekend om onze grote betrokkenheid. Bij ons staan uw wensen als klant dan ook centraal. Voordat ons schoonmaakbedrijf voor u aan het werk gaat, zullen eerst uw wensen en behoeften doorgesproken worden. Op basis daarvan gaan wij voor u aan het werk in Arnhem. Mocht u onverhoopt iets willen veranderen in het schoonmaakonderhoud, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen hier vlug op inspelen. Bij ons vindt u dan ook de persoonlijke onderhoudsservice waar u naar op zoek bent.

Ons schoonmaakbedrijf in Arnhem inschakelen?

Wilt u graag de hulp van ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor bijvoorbeeld specialistische reiniging of glas- en gevelonderhoud? Of wilt u graag eerst meer informatie over wat wij u te bieden hebben in Arnhem? In beide gevallen kunt u altijd contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u bellen naar 026-3891119. Heeft u een vraag die minder dringend is? Dan kunt u ook het contactformulier op onze website invullen of een e-mail sturen naar info@smbwillems.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Hoe kan ons schoonmaakbedrijf in Arnhem u helpen?

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.