Al bijna 50 jaar staan wij voor u klaar

SMB Willems is al bijna 50 jaar specialist in trappenhuisreiniging. Wij verzorgen met ruim 75 medewerkers wekelijks de schoonmaakdienstverlening van meer dan 500 trappenhuizen. Dit doen we voor onder andere parkeerbedrijven, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en VvE’s. We hebben hiermee ruime ervaring met het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing van trappenhuizen en bieden een uitstekende kwaliteit en service.

Vaste vertrouwde medewerkers

Voor de schoonmaak van uw complex werken wij uitsluiten met opgeleide fulltime medewerkers. Zij volgden onder andere een specifieke opleiding voor trappenhuisreiniging. Onze opdrachtgevers zijn gewend dat wij werken met vaste en vertrouwde gezichten. Dit is prettig, want zo garanderen we een stabiele personeelsbezetting en borgen we de kwaliteit van onze werkzaamheden. Daarnaast zien uw gebruikers dezelfde vertrouwde medewerkers in de trappenhuizen.

Werkprogramma op maat

Op basis van uw eisen en wensen, de inventarisatie van uw complex en onze jarenlange ervaring werken wij een werkprogramma op maat uit. We specificeren de werkzaamheden, frequenties en kosten op handelingsniveau, zodat we de kosten kunnen aanpassen aan uw budget. Hiermee zijn de schoonmaakkosten van uw complex altijd transparant en up-to-date.

Veelzijdig en flexibel

Naast trappenhuisreiniging kunnen wij diverse aanvullende werkzaamheden verzorgen in uw complex. Hieronder ziet u met welke diensten wij u ontzorgen op facilitair gebied.

Onze opdrachtgevers

Werkzaamheden van trappenhuisreiniging

schoonmaken

Schoonmaakonderhoud

Wij voeren de schoonmaak uit volgens een afgestemd werkprogramma. Wij werken uitsluiten met opgeleide medewerkers en volgens de nieuwste schoonmaakmethoden.

wassen

Glasbewassing

In uw wooncomplex zetten wij onze ervaren en gediplomeerde glazenwassers in. Wij beschikken tevens over eigen hoogwerkers en tuckerpoolsystemen. De glasbewassing voeren we uit volgens een jaarplanning of op aanvraag.

vegen

Gevelreiniging

Wij werken met diverse systemen om uw gevel weer de oorspronkelijke uitstraling te geven. Na een inventarisatie van de werkzaamheden maken we een plan van aanpak met eventueel een meerjaren onderhoudsprogramma.

Dakgootreiniging

Om schade door verstopping tegen te gaan, adviseren wij een jaarlijkse dakgootreiniging. Wij kunnen deze werkzaamheden uitstekend combineren met een glasbewassingsbeurt. Tijdens de werkzaamheden gebruiken we het SkyVac-systeem met draadloze camera.

Hogedruk reiniging

De galerijen van uw complex reinigen wij met behulp van onze hogedruk-units. Daarnaast is het ook mogelijk om de galerijen te behandelen om groene aanslag tegen te gaan.

Kauwgom verwijdering

Galerijen en trappenhuizen zijn vaak vervuild door kauwgom. Wij nemen het verwijderen van kauwgom op als onderdeel van het werkprogramma. Voor de verwijdering maken we gebruik van het innovatieve Gumpak-systeem.

Graffity verwijdering

Indien uw complex is vervuild door graffiti kunnen wij dit direct voor u verwijderen. Wij maken hiervoor gebruik van het IBIX-systeem en verwijderen de vervuiling zonder inzet van chemicaliën.

Grof vuil verwijderen

Treft u onverwacht grofvuil in of rondom uw complex aan? Na een melding komen wij het grofvuil binnen één werkdag verwijderen en afvoeren.

Verlichting

Als extra service binnen uw complex vervullen wij een signaleringsfunctie voor defecte verlichting. Naast alleen signaleren kunnen wij de defecte verlichting ook voor u vervangen. Indien gewenst maken wij voor u een verlichtingsplan om energiekosten te verlagen.

Huismeesterservice

Wij voorzien in een huismeesterservice in de vorm van huismeesters en buurtbeheerders. Onze huismeesters en buurtbeheerders zorgen in de eerste plaats voor het in stand houden van een vertrouwde en aangename leefomgeving.

Tuinonderhoud

Rondom het complex verzorgen wij het tuinonderhoud voor u. Denkt u hierbij aan het snoeien van struiken en bomen en het onkruidvrij maken en houden van de tuin.

Ongediertebestrijding

Wordt er in uw complex ge- of verbouwd? Wij zorgen ervoor dat de extra vervuiling die ontstaat door de werkzaamheden verwijderd wordt. Zijn de bouwwerkzaamheden afgerond? Dan verzorgen we een frisse start voor uw complex.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.