Al 45 jaar staan wij voor u klaar

SMB Willems is al bijna 50 jaar specialist op het gebied van trappenhuisreiniging. Wij verzorgen wekelijks met ruim 75 medewerkers de schoonmaakdienstverlening van meer dan 500 trappenhuizen voor parkeerbedrijven, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en VVE's in Zuidoost-Nederland. SMB Willems heeft hiermee ruime ervaring met het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing van trappenhuizen en biedt daarbij een uitstekende kwaliteit en service. 

Vaste vertrouwde medewerkers

De kracht van ons familiebedrijf is de grote betrokkenheid en verbondenheid. Dit vertaalt zich ook terug op de werkvloer. Voor de schoonmaak en glasbewassing van uw complex werken wij uitsluitend met opgeleide fulltime medewerkers. Onze opdrachtgevers zijn gewend dat wij werken met vaste en vertrouwde gezichten. Hiermee garanderen wij enerzijds een stabiele personeelsbezetting, ook tijdens vakanties, en waarborgen wij anderzijds de kwaliteit van onze dienstverlening.

Werkprogramma op maat

Tijdens de inventarisatie van uw schoon te maken complex bespreken wij uw eisen en wensen. Op basis van deze inventarisatie en met onze jarenlange ervaring werken wij een werkprogramma op maat uit. Hierbij worden de werkzaamheden, frequenties en kosten op handelingenniveau gespecificeerd, zodat wij de kosten eenvoudig kunnen aanpassen aan uw budget. Tevens wordt duidelijk weergegeven welk BTW percentage per handeling en frequentie van toepassing is en wat de kosten per maand en per jaar zijn. Hiermee zijn de schoonmaakkosten van uw complex of VVE altijd transparant en up-to-date.  

Veelzijdig en flexibel

Naast het reguliere schoonmaakonderhoud en de glasbewassing kunnen wij diverse aanvullende werkzaamheden verzorgen ten behoeve van uw complex. Onderstaand hebben wij onze oplossingen op het gebied van trappenhuisreiniging uitvoerig beschreven. Met onze veelzijdigheid en flexibele instelling kunnen wij u volledig ontzorgen op facilitair gebied.

banner

Uw naam (*)

Bedrijfsnaam

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Werkzaamheden van trappenhuisreiniging

schoonmaken

Schoonmaakonderhoud

De schoonmaak van uw complex of VVE wordt uitgevoerd volgens het overeengekomen werkprogramma. Wij werken met opgeleide medewerkers en met de nieuwste schoonmaaksystemen.

wassen

Glasbewassing

Voor de glasbewassing van uw wooncomplex worden onze ervaren glazenwassers ingezet. Wij beschikken over eigen hoogwerkers en tuckerpool systemen. De glasbewassing wordt volgens de jaarplanning uitgevoerd.

vegen

Gevelreiniging

Wij werken met verschillende systemen om gevels te reinigen en de uitstraling te geven zoals deze oorspronkelijk had. Na een inventarisatie van de werkzaamheden wordt een plan van aanpak opgesteld met een meerjaren onderhoudsprogramma.

Dakgootreiniging

Om schade door verstopping tegen te gaan adviseren wij jaarlijks de dakgoten te reinigen. Wij kunnen deze werkzaamheden uitstekend combineren met de glasbewassing en gebruiken hiervoor het SkyVac systeem met draadloze camera.

Hogedruk reiniging

De galerijen kunnen door ons periodiek worden gereinigd door middel van onze hogedruk units. Daarnaast kunnen wij de galerijen behandelen om groene aanslag tegen te gaan.

Kauwgom verwijdering

Galerijen en trappenhuizen worden vaak vervuild door kauwgom. Wij nemen het verwijderen van kauwgom op als onderdeel van het werkprogramma en maken hiervoor gebruik van het innovatieve Gumpak systeem.

Graffity verwijdering

Indien de complexen vervuild zijn door graffity kunnen wij deze direct verwijderen. Wij maken gebruik van het IBIX systeem en verwijderen graffity zonder inzet van chemicaliën.

Grof vuil verwijderen

Indien u onverwacht grof vuil in of rondom uw complex aantreft, kunt u direct contact met ons opnemen. Na een melding komen wij het grof vuil binnen één werkdag verwijderen en afvoeren.

Verlichting

Als extra service binnen wooncomplexen vervullen wij een signaleringsfunctie met betrekking tot defecte verlichting. Ook het vervangen van defecte verlichting en een verlichtingsplan om de energiekosten te verlagen zijn werkzaamheden die wij kunnen verzorgen.

Huismeesterservice

Wij voorzien in een huismeesterservice in de vorm van huismeesters en buurtbeheerders. Onze huismeesters en buurtbeheerders zorgen in de eerste plaats voor het in stand houden van een vertrouwde en aangename leefomgeving.

Tuinonderhoud

Rondom het complex kunnen wij ook het tuinonderhoud voor u verzorgen. Hierbij gaat het om het snoeien van struiken en bomen en het onkruidvrij maken en houden van de tuin.

Ongediertebestrijding

Indien u in of rondom uw complex last heeft van ongedierte en plaagdieren kunt u onze specialisten inschakelen. Na een inspectie en advies wordt het probleem effectief aangepakt.

Onze opdrachtgevers

Opdrachtgevers over SMB Willems