Onze rayonmanager Evelyn is door Golden Service Awards verkozen tot de beste Leidinggevende van het Jaar! Volgens de vakjury blinkt Evelyn uit in haar durf en zorg voor haar collega’s. Ze mag zich daarom de beste schoonmaakleidinggevende van ons land noemen. Een titel die ze wat ons betreft meer dan verdiend heeft!

Evelyn werkt sinds 2016 bij schoonmaakbedrijf SMB Willems. Zij ontwikkelde zich van schoonmaakmedewerker tot rayonmanager met een team van 50 schoonmaakmedewerkers onder zich. De jury waardeerde de persoonlijke en betrokken aanpak van Evelyn. “Er is er één die weet dat investeren in mensen loont en daar ook risico’s in durft te nemen. En dat toont lef”, aldus de vakjury tijdens de awardshow.

Eerste Leidinggevende van het Jaar

Het is de eerste keer dat er door de Golden Service Awards een ‘Leidinggevende van het Jaar’ gekozen wordt. Voorgaande edities was er alleen een verkiezing van ‘Schoonmaker van het Jaar’. Evelyn mag zich daarom niet alleen de beste, maar ook de allereerste ‘Leidinggevende van het Jaar’ noemen. Evelyn geeft leiding aan schoonmaakmedewerkers op maar liefst 78 locaties. Medewerkers geven aan dat Evelyn altijd voor ze klaarstaat wanneer dat nodig is. Ondanks de grootte van haar team is zij in staat om elke medewerker persoonlijke aandacht te geven. “Ze is niet alleen een goede leidinggevende, maar ook een fijn persoon om mee samen te werken”, zegt één van haar medewerkers.

Mensenwerk

Tijdens een werkbezoek werd volgens de jury duidelijk dat Evelyn in hart en ziel uitstraalt dat schoonmaak mensenwerk is. Zij durft zich hard te maken voor haar medewerkers en is altijd beschikbaar voor een luisterend oor. “Ik behandel iedereen, zoals ik zelf ook behandeld wil worden”, vertelt Evelyn. “Als ik iets zie in mensen, dan wil ik ze graag de kans geven om zich te bewijzen. Soms is dat met vallen en opstaan, maar ze kunnen hun hart altijd bij mij luchten en daarna is het meestal weer goed”.

Felicitaties

Dat het hele team achter haar staat, blijkt uit de vele felicitaties die Evelyn ontvangt. SMB Willems feliciteert Evelyn van harte met deze prachtige uitkomst, een unieke prestatie om trots op te zijn! De Golden Service Awards zijn een initatief vanuit schoonmaakbedrijven, leveranciers, de ondernemersorganisatie OSB en andere bij de schoonmaak betrokken partijen. De verkiezingen dragen bij aan het bevorderen van de zichtbaarheid van de schoonmaak. Meer informatie en nieuws over de uitreiking van de Awards vindt u op de website van Service Management.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.