Rick Ponsteen (27) uit Arnhem is door de Golden Service Awards uitgeroepen tot ‘Glazenwasser van het Jaar’. Hij kreeg deze titel van een onafhankelijke vakjury. Glazenwasser Rick blinkt volgens de jury uit in zijn gewaardeerde werkhouding en uitstekende vak- en veiligheidskennis. Rick mag zich daarom een jaar lang de beste glazenwasser van Nederland noemen.

Rick werkt sinds drie jaar bij schoonmaakbedrijf SMB Willems in Arnhem. Het glazenwassersvak is hem met de paplepel ingegoten, want ook zijn vader is glazenwasser. Hij begon op zijn 16e al met glasbewassing, inmiddels kunnen we hem dus een ervaren vakman noemen. “Zijn door iedereen zeer gewaardeerde werkhouding en vak- en veiligheidskennis dragen bij aan het aanzien en respect bij collega’s. Ook heeft Rick een duidelijke visie op de toekomst. Echt een topper!”, aldus de vakjury tijdens de awardshow.

Eerste Glazenwasser van het Jaar

Het is de eerste keer dat er door de Golden Service Awards een ‘Glazenwasser van het Jaar’ gekozen wordt. Voorgaande edities waren er de categorieën ‘Schoonmaker van het Jaar’, ‘Schoonmaakteam van het Jaar’ en ‘Leidinggevende van het Jaar’. Rick mag zich dus niet alleen de beste, maar ook de allereerste ‘Glazenwasser van het Jaar’ noemen. De toevoeging van deze categorie is voor glazenwassers een mooie waardering voor hun expertise binnen de schoonmaakbranche.

Uitblinker

De Golden Service Awards zijn de landelijke verkiezingen van uitblinkers in de schoonmaakbranche. Na de nominatie van Rick volgde er een werkbezoek van twee leden van de vakjury. Deze experts op het gebied van glasbewassing toetsten de vakkennis van Rick. Veiligheid gaat boven alles voor glazenwassers en Rick liet zien dat hij alle richtlijnen tot in detail nauwkeurig kent. Tijdens het werkbezoek kwamen ook andere aspecten, zoals ambitie, werkhouding en communicatie aan bod. Hieruit bleek dat Rick niet alleen een echte professional is, maar ook een zeer gewaardeerd collega.

Meer informatie

SMB Willems is een familiebedrijf uit Arnhem dat schoonmaakdiensten verzorgt in de regio Zuidoost-Nederland. De Golden Service Awards zijn een initatief vanuit schoonmaakbedrijven, leveranciers, de ondernemersorganisatie Schoonmakend Nederland en andere bij de schoonmaakbranche betrokken partijen. De verkiezingen dragen bij aan het bevorderen van de zichtbaarheid van de schoonmaak. Meer informatie en nieuws over de uitreiking van de Awards vindt u op de website van Service Management.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.