SMB Willems: uw specialistische schoonmaakbedrijf in Zutphen

Bent u voor uw (bedrijfs)pand in Zutphen op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een specialistische schoonmaak, zoals een trappenhuisreiniging of glasbewassing? Dan bent u van harte welkom bij SMB Willems. Wij bieden een diversiteit aan schoonmaakwerkzaamheden. U kunt als ondernemer én als overheid bij ons terecht. In onze tientallen jaren aan ervaring in de schoonmakerij hebben we al talloze bouwinstanties, onderwijsinstellingen, woningcorporaties, kantoren, zorginstellingen en sport- en recreatieve organisaties tevreden gesteld met uitstekend uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden. Heeft u wellicht een opdracht voor ons in of rond Zutphen? Neem dan contact met ons op, zodat we uw eisen op onze mogelijkheden kunnen afstemmen.

Grote diversiteit aan schoonmaakdiensten

Als schoonmaakbedrijf met een grote veelzijdigheid heeft SMB Willems het nodige te bieden aan ondernemers en overheden in Zutphen en omgeving. Ons dienstenpakket kunt u grofweg onderverdelen in de volgende drie categorieën:

  • Gevel- en glasonderhoud: denk aan glasbewassing, maar ook gevel- en dakgootreiniging.
  • Specialistische reiniging, waaronder het verwijderen van kauwgom, een trappenhuisreiniging, een plafondreiniging en een grondige schoonmaak na ontruimingen.
  • Onderhoudsservice: het verwijderen en afvoeren van afval, het installeren van een keukenblok of het onberispelijk uitvoeren van schilderwerk.

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Onderscheidend door medemenselijkheid en kwaliteit

SMB Willems is meer dan zomaar een schoonmaakbedrijf. Als het gaat om menselijkheid scoren we namelijk ook hoog. Daarnaast doen we veel om de beloofde kwaliteit te waarborgen. Dit uit zich in het feit dat we verschillende keurmerken dragen. Met de inzet van SMB Willems voor uw schoonmaakopdracht in Zutphen weet u zich dan ook verzekerd van de volgende aspecten:

  • SMB Willems werkt met een innovatief milieumanagementsysteem, waarmee de ecologische voetafdruk bij onze werkzaamheden zo laag mogelijk wordt gehouden.
  • Het menselijke aspect is bij SMB Willems daadwerkelijk van belang: we bieden mensen met beperkingen kansen en ondersteunen verschillende maatschappelijke projecten.
  • Werkend volgens het MVO-principe (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • Aangesloten bij diverse brancheorganisaties voor schoonmaakbedrijven: Schoonmakend Nederland, VSR en het RAS.
  • Bezitter van verschillende keurmerken, waaronder het Keurmerk Schoon. Verder conformeren we ons zonder dralen aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Neem contact op met ons schoonmaakbedrijf

Heeft u in of in de omgeving van Zutphen een opdracht op het gebied van schoonmaak of gebouwenonderhoud? En bent u geïnteresseerd in de werkwijze en tarieven die door SMB Willems worden gehanteerd? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 026-3891119 of een e-mail te sturen naar info@smbwillems.nl. We verstrekken u dan zo snel mogelijk meer informatie over de door u gewenste specialistische reiniging. U zult dan snel ontdekken dat ons schoonmaakbedrijf veel voor u in Zutphen kan betekenen!

MEER INFORMATIE?



    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.