Hulp van ons schoonmaakbedrijf in Zevenaar?

Wanneer u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Zevenaar, dan zijn er verschillende ondernemingen waar u uit kunt kiezen. SMB Willems biedt u niet alleen 40 jaar ervaring, maar ook een persoonlijke service in Zevenaar. Bij ons staan uw wensen voorop. Ons schoonmaakbedrijf werkt dan ook volgens uw eisen en behoeften. Mochten die veranderen, dan zullen wij daar vlug op inspelen. Daarnaast kunnen wij door de expertise die wij in huis hebben ook voor binnen verschillende sectoren werken. Of u nu iemand zoekt voor de schoonmaak van een verzorgingstehuis of een bouwkeet, wij helpen u graag.

Wij zijn uw adres voor:

Bij ons kunt in Zevenaar terecht voor een ruim aanbod aan diensten op het vlak van schoonmaakonderhoud en glasbewassing. Ook vindt u bij ons andere dienstverlening. Dankzij de kennis en ervaring die ons schoonmaakbedrijf in huis heeft, weten wij deze werkzaamheden naar wens uit te voeren, waarbij kwaliteit uiteraard niet uit het oog wordt verloren.

Ons schoonmaakbedrijf kan u helpen in Zevenaar met onder meer het volgende:

Schoonmaakbedrijf Zevenaar

Milieuverantwoord ondernemen

Wanneer u kiest voor ons schoonmaakbedrijf in Zevenaar, dan profiteert u niet alleen van de kwaliteit die wij u in Zevenaar bieden. Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met het milieu en de menselijke aspecten, zowel binnen als buiten ons schoonmaakbedrijf. Onze milieubelasting proberen wij dan ook tot een minimum te beperken. Daarnaast bieden wij mensen met een beperking een werkplek aan. Ook steunen en sponsoren wij verschillende liefdadigheidsevents. Voorbeelden hiervan zijn Social Return, deze organisatie bevordert werkgelegenheid voor kansarme groepen, en Stichting Gaandeweg, een organisatie die korte vakanties regelt voor gezinnen met een kind dat kanker heeft of daaraan overleden is.

Graag wat meer weten?

Wilt u graag ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor glas- en gevelonderhoud? Zoekt u iemand voor specialistische reiniging in Zevenaar? Of wilt u graag meer informatie opvragen? In al deze gevallen kunt u contact met ons opnemen door het online formulier op onze website in te vullen. Wij beantwoorden uw vraag dan zo vlug mogelijk. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 026-3891119 of te mailen naar info@smbwillems.nl. Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Zevenaar zoekt, dan zijn wij van SMB Willems uw adres.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.