De hulp van ons schoonmaakbedrijf in Zetten nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Zetten die alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak aanbiedt, dan zit u goed bij SMB Willems. Van trappenhuisreiniging tot glas- en gevelonderhoud, wij kunnen u helpen. Doordat wij over meer dan 40 jaar ervaring en kennis beschikken, weten wij als schoonmaakbedrijf precies wat er komt kijken bij schoonmaakonderhoud. Wij leveren dan ook kwaliteit. Het is niet voor niets dat wij over verschillende keurmerken en certificaten beschikken. De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Bent u in Zetten de volgende?

Schoonmaakbedrijf Zetten

Meer dan alleen schoonmaakwerkzaamheden

Wij van SMB Willems zijn meer dan een schoonmaakbedrijf. U kunt in Zetten bij ons terecht voor verschillende vormen van dienstverlening. Zo zijn wij ook uw adres voor ontruimingen. Wij hebben jarenlange ervaring op dit vlak en hebben dan ook diverse woningcorporaties en deurwaarders geholpen met het ontruimen van verschillende (bedrijfs)panden. Wij zorgen ervoor dat uw ontruiming soepel en vakkundig verloopt. Maar wij bieden u meer in Zetten. Zo kan ons schoonmaakbedrijf in Zetten u ook helpen met ongediertebestrijding, onderhoudsservice en huismeestersservice. Ook hiervoor hebben wij specialistische kennis in huis.

Profiteer van onze voordelen

U kunt natuurlijk ook een ander schoonmaakbedrijf inschakelen voor hulp bij schoonmaakonderhoud of ontruimingen, maar u profiteert dan in Zetten niet van de voordelen die wij u te bieden hebben:

  • Ons schoonmaakbedrijf heeft meer dan 45 jaar ervaring en kennis in huis.
  • Wij werken op basis van uw wensen.
  • U kunt bij ons terecht voor een breed pakket aan schoonmaakwerkzaamheden en andere soorten van dienstverlening.
  • Wij houden rekening met mens en milieu (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • Ons bedrijf is gecertificeerd en is lid van verschillende branche gerelateerde organisaties. U vindt bij ons dan ook de kwaliteit waar u naar zoekt.

Waarbij kunnen wij helpen?

Heeft u graag hulp bij specialistische reiniging van ons schoonmaakbedrijf? Of zou u eerst graag meer informatie willen ontvangen? Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Zij beantwoorden met plezier uw vragen en vertellen u wat de mogelijkheden in Zetten zijn. Bel direct naar 026-3891119 en ontdek wat wij voor u kunnen doen. Heeft u een vraag die minder dringend is? Dan kunt u ook het contactformulier op onze contactpagina invullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Waar heeft u de hulp van ons schoonmaakbedrijf in Zetten bij nodig?

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.