Aan het einde van 2016 hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Alle opdrachtgevers zijn uitgenodigd om deel te nemen aan dit onderzoek. De respons op ons klanttevredenheidsonderzoek bedraagt 70%.

Van alle deelnemers geeft ruim 95% aan tevreden te zijn over onze dienstverlening. Het meest tevreden zijn onze opdrachtgevers over de kwaliteit van onze dienstverlening en onze flexibiliteit. Wij proberen dan ook altijd mee te denken met onze klanten en in te spelen op individuele wensen en behoeften. Verder geeft bijna 90% van alle deelnemers aan dat wij voldoende onze afspraken na komen, iets wat wij erg belangrijk vinden.

Wij bedanken alle deelnemers van dit onderzoek voor hun waardevolle bijdrage. De resultaten worden goed bekeken en gebruikt om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Om onze dankbaarheid kenbaar te maken is er onder de deelnemers een i-Pad mini verloot. Michel van Veen, beheerder training- en jeugdopleiding accommodatie Vitesse, heeft de i-Pad gewonnen. Namens SMB Willems wensen wij hem heel veel plezier met deze prijs.

Wij bedanken al onze medewerkers voor dit geweldige resultaat!