SMB Willems: uw professionele schoonmaakbedrijf in Zaltbommel

Zoekt u in Zaltbommel snel een professioneel schoonmaakbedrijf dat diverse reinigingsdiensten verricht? Schakel dan direct SMB Willems in. Onze expertise omvat het verrichten van specialistische reinigingsdiensten. U kunt hierbij denken aan glasbewassing, een trappenhuisreiniging of een plafondreiniging. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring en vakkundige specialisten in huis die uw reiniging tot het gewenste resultaat laten leiden. Wij bieden brede schoonmaakwerkzaamheden aan. Zowel particulieren als bedrijven en overheden zijn bij ons aan het juiste adres. Al vele scholen, kantoren, bouwbedrijven, woningcorporaties, zorginstellingen, sportverenigingen en recreatiebedrijven maken naar tevredenheid gebruik van onze service. Wilt u ook een specialistische reiniging laten uitvoeren in Zaltbommel? En wenst u hier SMB Willems voor in te schakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Diversiteit aan schoonmaakdiensten

Ons bedrijf biedt veelzijdige schoonmaakdiensten aan en onderhoudt en reinigt al jaren panden van particulieren, ondernemers en overheden in Zaltbommel. Velen zijn u dan ook al voorgegaan. Wij kunnen u onder meer de volgende diensten aanbieden:

  • Gevel- en glasonderhoud, waarvan glasbewassing en gevel- en dakgootreiniging de meest voorkomende zijn.
  • Specialistische reiniging: hieronder vallen onder meer een trappenhuisreiniging, een plafondreiniging, een diepgaande schoonmaak na een ontruiming en het verwijderen van kauwgom.
  • Onderhoudsservice, waaronder bijvoorbeeld het elimineren en afvoeren van afval, het installeren van een nieuw keukenblok en net, strak schilderwerk.

Kwalitatief en betrokken schoonmaakbedrijf

SMB Willems staat in Zaltbommel en omgeving bekend als een kwalitatief en maatschappelijk betrokken schoonmaakbedrijf. Wij zetten ons iedere dag weer in voor een schonere maatschappij, waar wij actief aan bijdragen. Kwaliteit staat bij ons bovenaan, wat eveneens te zien is aan onze werkzaamheden. Kiest u ook voor SMB Willems, dan profiteert u bij ons van de volgende punten:

  • SMB Willems heeft de beschikking over een uitgekiend milieumanagementsysteem. Hiermee ontlasten wij het milieu maximaal.
  • Wij hechten werkelijk waarde aan het menselijke aspect. Zo geven wij mensen met beperkingen kansen en ondersteunen wij diverse maatschappelijke projecten.
  • Wij werken volgens het MVO-principe (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • Wij zijn aangesloten bij diverse brancheorganisaties voor schoonmaakbedrijven: OSB, VSR en het RAS.
  • Wij beschikken over een aantal keurmerken, waaronder het OSB-keurmerk. Verder houden wij ons geheel aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Schakel ons schoonmaakbedrijf in Zaltbommel in

Wenst u een specialistische reiniging of gebouwonderhoud in Zaltbommel te laten verrichten? En wilt u hier SMB Willems voor inschakelen? Neem dan contact met ons op. Ook indien u meer informatie wenst omtrent onze werkwijze of tarieven. Bel ons via 026-3891119 of stuur een e-mail naar info@smbwillems.nl. Indien gewenst stellen wij dan een vrijblijvende offerte voor u op. Spoedig beginnen wij dan aan uw reiniging in Zaltbommel.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.