Hulp bij schoonmaakwerkzaamheden

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Wijchen inzetten voor het schoonmaken van uw bedrijfspand? Of zoekt u iemand die met regelmaat de keuken in uw verzorgingstehuis kan reinigen of een bedrijf voor glasbewassing? In beide gevallen kunnen wij van SMB Willems u helpen. Met meer dan 40 jaar ervaring mag ons schoonmaakbedrijf zich met recht dé expert in de schoonmaaksector noemen. Wij beschikken over de kennis om u binnen verschillende sectoren in Wijchen van dienst te kunnen zijn. Hoe kunnen wij u helpen?

Schoonmaakbedrijf Wijchen

Ons schoonmaakbedrijf helpt u graag bij:

Van schoonmaakonderhoud tot trappenhuisreiniging, wij kunnen u als schoonmaakbedrijf in Wijchen met diverse werkzaamheden helpen. Doordat wij beschikken over ruim 40 jaar ervaring zijn wij in staat om u van dienst te zijn met een ruim aanbod aan werkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor het schoonmaken van het interieur van uw bedrijfspand in Wijchen, zodat uw onderneming er piekfijn uitziet. Maar wij helpen ook graag met glas- en gevelonderhoud. Daarnaast bent u bij ons schoonmaakbedrijf ook op de juiste plek voor verschillende andere diensten. Denk hierbij aan ontruimingen en een huismeestersservice, maar wij bieden u ook een onderhoudsservice.

Kies voor kwaliteit in Wijchen

Het leveren van kwaliteit is niet alleen iets wat hoog bij ons schoonmaakbedrijf in het vaandel staat, wij kunnen u dit garanderen in Wijchen. Wanneer u kiest voor ons schoonmaakbedrijf in Wijchen, dan bent u altijd verzekerd van kwaliteit, omdat wij lid zijn van de volgende organisaties:

  • De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) die staat voor de professionalisering van de schoonmaaksector door middel van educatie, voorlichting en onderzoek.
  • De Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS) wat binnen de schoonmaaksector het adviesorgaan is.
  • De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OBS) die aan zijn leden onder meer strenge kwaliteits- en veiligheidseisen stelt.

Gebruikmaken van onze diensten?

Bent u naar het lezen van het bovenstaand benieuwd geworden naar hoe wij u kunnen helpen in Wijchen? Wilt u ons graag inschakelen voor specialistische reiniging? Of zou u toch liever eerst wat meer informatie willen? U kunt in al deze gevallen contact met ons opnemen door te bellen naar 026-3891119. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u verder te helpen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@smbwillems.nl. Ons schoonmaakbedrijf beantwoordt uw bericht dan zo snel mogelijk. SMB Willems gaat graag als uw schoonmaakbedrijf in Wijchen aan de slag.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.