Hulp bij schoonmaakwerkzaamheden

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Wijchen inzetten voor het schoonmaken van uw bedrijfspand? Of zoekt u iemand die met regelmaat de keuken in uw verzorgingstehuis kan reinigen of een bedrijf voor glasbewassing? In beide gevallen kunnen wij van SMB Willems u helpen. Met meer dan 40 jaar ervaring mag ons schoonmaakbedrijf zich met recht dé expert in de schoonmaaksector noemen. Wij beschikken over de kennis om u binnen verschillende sectoren in Wijchen van dienst te kunnen zijn. Hoe kunnen wij u helpen?

Schoonmaakbedrijf Wijchen

Ons schoonmaakbedrijf helpt u graag bij:

Van schoonmaakonderhoud tot trappenhuisreiniging, wij kunnen u als schoonmaakbedrijf in Wijchen met diverse werkzaamheden helpen. Doordat wij beschikken over ruim 40 jaar ervaring zijn wij in staat om u van dienst te zijn met een ruim aanbod aan werkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor het schoonmaken van het interieur van uw bedrijfspand in Wijchen, zodat uw onderneming er piekfijn uitziet. Maar wij helpen ook graag met glas- en gevelonderhoud. Daarnaast bent u bij ons schoonmaakbedrijf ook op de juiste plek voor verschillende andere diensten. Denk hierbij aan ontruimingen en een huismeestersservice, maar wij bieden u ook een onderhoudsservice.

Kies voor kwaliteit in Wijchen

Het leveren van kwaliteit is niet alleen iets wat hoog bij ons schoonmaakbedrijf in het vaandel staat, wij kunnen u dit garanderen in Wijchen. Wanneer u kiest voor ons schoonmaakbedrijf in Wijchen, dan bent u altijd verzekerd van kwaliteit, omdat wij lid zijn van de volgende organisaties:

  • De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) die staat voor de professionalisering van de schoonmaaksector door middel van educatie, voorlichting en onderzoek.
  • De Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS) wat binnen de schoonmaaksector het adviesorgaan is.
  • De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OBS) die aan zijn leden onder meer strenge kwaliteits- en veiligheidseisen stelt.

Gebruikmaken van onze diensten?

Bent u naar het lezen van het bovenstaand benieuwd geworden naar hoe wij u kunnen helpen in Wijchen? Wilt u ons graag inschakelen voor specialistische reiniging? Of zou u toch liever eerst wat meer informatie willen? U kunt in al deze gevallen contact met ons opnemen door te bellen naar 026-3891119. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u verder te helpen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@smbwillems.nl. Ons schoonmaakbedrijf beantwoordt uw bericht dan zo snel mogelijk. SMB Willems gaat graag als uw schoonmaakbedrijf in Wijchen aan de slag.

MEER INFORMATIE?