Na tien jaar keert SMB Willems weer terug als opdrachtnemer van Vivare. Laatst is het contract met Vivare ondertekend. Wat een feestelijk moment! Vanaf deze week maken wij schoon in het kantoor (Vivarehuis) en acht projectwoningen in Arnhem, Duiven en Dieren. We kijken er naar uit om na tien jaar weer aan de slag te gaan! 

Het team

Rayonmanager Sevi gaat de schoonmaak bij Vivare in goede banen leiden: “Ik heb er zin in! Mijn team en ik gaan we zorgen voor schone locaties. Ik zeg altijd maar zo: a clean place is a happy place.” Het schoonmaakteam dat aan de slag gaat op de locaties van Vivare bestaat naast rayonmanager Sevi uit Melissa, Flora en Fatima.

Duurzaam en innovatief

Voor het Vivarehuis zet SMB Willems in op een duurzame en innovatieve schoonmaakdienstverlening. Zo maken we schoon met schoonmaakproducten zonder schadelijke chemicaliën. Naast milieuvriendelijk, zijn deze schoonmaakproducten onschadelijk voor de gezondheid van onze schoonmaakmedewerkers. Verder zetten we een robotstofzuiger in. De robotstofzuiger neemt al het stofzuigen op zich, terwijl het team zich kan richten op andere schoonmaakklussen.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.