SMB Willems: uw specialistische schoonmaakbedrijf in Westervoort

Zoekt u voor uw (bedrijfs)pand in Westervoort een vakbekwaam schoonmaakbedrijf voor specialistische reiniging, zoals glasbewassing of een trappenhuisreiniging? SMB Willems beschikt over ervaren schoonmakers die elke specialistische reiniging aan kunnen. Het gaat hierbij om een aanzienlijk pakket aan schoonmaakwerkzaamheden, waarvoor u ons als ondernemer of overheid kunt inschakelen. In de meer dan veertig jaar waarin wij actief zijn in de schoonmaakbranche hebben we talloze bouwbedrijven, onderwijsinstellingen, kantoren, woningcorporaties, zorginstellingen, sportverenigingen en recreatiebedrijven tevreden gesteld. Wilt u ons inzetten voor de uitvoer van specialistische reiniging in Westervoort? Neem gerust contact op.

Grote diversiteit aan schoonmaakdiensten

Als veelzijdig schoonmaakbedrijf helpt SMB Willems al jarenlang ondernemers of overheden in Westervoort en omgeving. Hieronder vindt u een handig overzicht waarin onze diensten worden onderverdeeld in drie categorieën:

  • Gevel- en glasonderhoud, waarvan glasbewassing en gevel- en dakgootreiniging de bekendste zijn.
  • Specialistische reiniging, zoals een trappenhuisreiniging, een plafondreiniging, een kordate schoonmaak na een ontruiming en het onttrekken van kauwgom.
  • Onderhoudsservice: hieronder vallen bijvoorbeeld het afvoeren van afval, het installeren van een fris keukenblok en onberispelijk schilderwerk.

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Kwaliteit met oog voor mens en maatschappij

Tot in de verre omstreken van Westervoort staat SMB Willems bekend als een maatschappelijk betrokken schoonmaakbedrijf. Voor de maatschappij in z’n algemeenheid zetten we ons namelijk altijd actief in. Ondertussen wordt natuurlijk wel de kwaliteit van onze werkzaamheden op het gebruikelijke topniveau gehandhaafd. Hieronder leest u waarvan u profijt heeft wanneer u SMB Willems inzet:

  • SMB Willems heeft de beschikking over een uitgekiend milieumanagementsysteem. Hiermee ontlasten we het milieu zo veel mogelijk.
  • Wij hechten écht waarde aan het menselijke aspect. Zo geven we mensen met beperkingen kansen en ondersteunen we diverse maatschappelijke projecten.
  • We werken overeenkomstig het MVO-principe (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • Aangesloten bij verschillende brancheorganisaties voor schoonmaakbedrijven: Schoonmakend Nederland, VSR en het RAS.
  • In het bezit van veel keurmerken, zoals het Keurmerk Schoon. Verder conformeren we ons aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Contact met ons schoonmaakbedrijf

Heeft u Westervoort een opdracht die onder specialistische reiniging te scharen valt? Of heeft u een klus op het gebied van gebouwenonderhoud? Als u belangstelling heeft voor de werkwijze en tarieven van SMB Willems? Bel 026-3891119 of stuur een e-mail naar info@smbwillems.nl. Dan verstrekken we u snel meer informatie over de door u beoogde specialistische reiniging in Westervoort.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.