Wij hebben deze week opnieuw het MVO-Keurmerk ontvangen. Met dit keurmerk laten we zien dat we serieus werk maken van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De mooie score (rapportcijfer 9,2) bevestigt dat SMB Willems een maatschappelijk en sociaal bedrijf is.

Bedrijven met het MVO-Keurmerk worden jaarlijks getoetst. Na een bezoek en audit van een inspecteur mag SMB Willems ook dit jaar het keurmerk uitdragen. We zijn getoetst op onze inspanningen op het gebied van people, planet en profit. We ontvangen het MVO-Keurmerk onder andere voor onze inzet voor mensen afstand tot de arbeidsmarkt. Maar ook onze opleidingsprogramma’s, duurzaamheidsmaatregelen en ondersteuning van maatschappelijke initiatieven dragen bij aan het behalen van het keurmerk.

Na de herkeuring is SMB Willems opnieuw een jaar lang gecertificeerd volgens het MVO-Keurmerk. In Nederland hebben ongeveer 50 bedrijven het keurmerk. Voor deze bedrijven is maatschappelijk verantwoord ondernemen de standaard. MVO is hierbij verankerd in alle bedrijfsprocessen. Uit het onderzoek kwamen ook enkele aanbevelingen naar voren, waarmee we de komende tijd aan de slag gaan voor de herkeuring van volgend jaar.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.