Verhuizing in Arnhem

Vandaag helpen een paar sterke collega’s bij een verhuizing in Arnhem. Gaat uw bedrijf ook verhuizen? Ons team staat voor u klaar bij het in- en uitruimen van meubilair, het transport en een frisse opleverschoonmaak!

Betrekt u binnenkort een nieuwe locatie? Of wordt uw pand verbouwd? Daar komt op facilitair gebied flink wat bij kijken. SMB Willems ontzorgt u door veel praktische zaken rondom de verhuizing uit uw handen te nemen. Onze collega’s zorgen bijvoorbeeld voor het verplaatsen of in- en uitruimen van meubilair. We beschikken over een gevarieerd wagenpark, waardoor we ook het transport naar een andere locatie voor u kunnen verzorgen.

Een frisse start

Wanneer de verbouwing is afgerond of u klaar bent om de nieuwe locatie te betrekken, wilt u een frisse start maken. Ons team verzorgt voor u de bouw- of opleverschoonmaak. Onze schoonmaakspecialisten verwijderen alle sporen van de verhuizing of verbouwing. Denkt u bijvoorbeeld aan het verwijderen van stof of een volledige reinigingsbeurt van het sanitair. Maar ook tapijtreiniging, dieptereiniging van keukens of behandeling van harde vloeren behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over verhuizingen en opleverschoonmaak

Wilt u ook een facilitair plan op maat voor uw verhuizing of verbouwing? Een plan waarmee u uw medewerkers en gasten een goede en professionele start biedt in een nieuwe omgeving? Wij denken met u mee! Bel ons op 026 – 389 11 19 of stuur uw aanvraag naar info@smbwillems.nl.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.