Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Velp?

Wilt u graag de professionele hulp inschakelen van schoonmaakbedrijf in Velp? Kies dan voor de klantgerichte aanpak van SMB Willems. Wij zijn een echt familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf. Of u nu kiest voor onze onderhoudsservice, glasbewassing of een van onze andere werkzaamheden, u profiteert altijd van een betrokken manier van werken. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij zijn werkzaam in verschillende sectoren. Zo kunt u in Velp bij ons terecht wanneer u in de bouw werkt, maar ook wanneer u in de automotive- of zorgsector actief bent.

Schoonmaakbedrijf Velp

Breed pakket aan schoonmaakwerkzaamheden

Of u nu zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Velp dat u kan helpen bij trappenhuisreiniging of iemand zoekt voor het verzorgen van ontruimingen, wij van SBM Willems kunnen u helpen. Doordat wij meer dan 40 jaar ervaring hebben, zijn wij in staat om u bij een breed pakket aan werkzaamheden te helpen. Zo kunnen wij u in Velp van dienst zijn bij schoonmaakonderhoud, zoals het reinigen van vloeren en ramen en glas- en gevelonderhoud. Maar u kunt ook bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor ongediertebestrijding en huismeesterservice.

Kies voor een gecertificeerd bedrijf

Wij van SMB Willems hechten veel waarde aan het leveren van kwaliteit. Om u deze kwaliteit ook te kunnen garanderen in Velp is ons schoonmaakbedrijf in het bezit van meerdere certificaten en keurmerken:

  • OBS-keurmerk. Deze organisatie stelt hoge kwaliteitseisen aan glasbewassings- en schoonmaakbedrijven. Alleen bedrijven die aan deze eisen voldoen, mogen dit keurmerk dragen.
  • PSO-certificaat. Dit keurmerk betekent dat ons schoonmaakbedrijf niet alleen mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt, maar dat wij hen ook een veilige en passende arbeidsplek bieden.
  • ISO 9001. Dit is de internationale standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen.

Dit zijn maar een paar van de keurmerken en certificaten waarover wij beschikken. Bij ons bent u in Velp dus altijd verzekerd van kwaliteit.

Meer weten? Neem contact op

Heeft u nog vragen voor ons schoonmaakbedrijf? Wilt u bijvoorbeeld graag weten wat wij op het vlak van specialistische reiniging voor u kunnen doen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt direct het online formulier op onze contactpagina invullen, een e-mail sturen naar info@smbwillems.nl of bellen naar 026-3891119. U kunt ons ook via deze weg bereiken wanneer u een afspraak in Velp wilt maken. Van gevelreiniging tot ongediertebestrijding, wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Velp.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.