Voor een schoonmaakbedrijf in Utrecht

Denkt u de hulp van een schoonmaakbedrijf in Utrecht nodig te hebben? Twijfel dan niet en schakel de vakmensen van SMB Willems in. Al meer dan 40 jaar is ons schoonmaakbedrijf hét adres voor bedrijven in diverse sectoren. Zij weten dat wij in staat zijn om te helpen met diverse (schoonmaak)diensten. Bovendien kunt u rekenen op onze flexibele en klantgerichte werkwijze, waarbij u als klant centraal staat in Utrecht. Iedere dag opnieuw doen wij onze uiterste best om uw schoonmaakonderhoud volledig naar wens uit te voeren. Profiteert ook snel van onze service!

Onze (schoonmaak)diensten

Klanten vroegen ons schoonmaakbedrijf steeds vaker of we ook graffiti konden verwijderen of ramen konden wassen. Om hierop te kunnen inspelen, hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid. Onze medewerkers hebben speciale cursussen gevolgd, zodat zij u in Utrecht kunnen helpen met onder meer:

  • Bestrijding van ongedierte
  • Glasbewassing en gevelonderhoud
  • Specialistische reiniging van vloeren
  • Begeleiding bij ontruimingen
  • Onderhoudsservice

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Bovenstaande geeft u een beeld van wat we voor u kunnen doen in Utrecht. Wilt u hier meer over weten, dan helpen onze enthousiaste medewerkers u graag verder. Neemt u gerust contact op.

Aandacht voor mens en milieu

Wist u al dat ons schoonmaakbedrijf in Utrecht graag maatschappelijk verantwoord onderneemt? Wij proberen de belasting op het milieu zo laag mogelijk te houden. Dat doen we door in Utrecht zo min mogelijk afval te produceren en waar mogelijk milieuvriendelijke producten te gebruiken. Daarnaast biedt ons schoonmaakbedrijf ook plaats aan mensen met een beperking. Bij ons vinden zij een passende en veilige werkplek, waar ze zich kunnen ontwikkelen. Daarom bieden wij al onze werknemers ook regelmatige (opfris)cursussen aan. Verder ondersteunen wij diverse organisaties, waaronder Stichting Gaandeweg. Zij zorgen ervoor dat families met een kind dat kanker heeft even onbezorgd op vakantie kan gaan. Ook steunt ons schoonmaakbedrijf Stichting BHVL, dat mensen met kanker op financiële wijze helpt.

Bel vandaag nog naar: 026-3891119

Wanneer u benieuwd bent naar wat ons schoonmaakbedrijf voor u kan doen in Utrecht, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag wat er mogelijk is op het gebied van onder meer glas- en gevelonderhoud, trappenhuisreiniging en specialistische reiniging. Bel vandaag nog naar 026-3891119 om een vrijblijvende offerte op te vragen. Of stuur een e-mail naar info@smbwillems.nl. Ons schoonmaakbedrijf in Utrecht staat graag voor u klaar!

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.