SMB Willems: uw specialistische schoonmaakbedrijf in Twello

Bent u voor uw (bedrijfs)pand in Twello op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf om een specialistische schoonmaak, zoals een trappenhuisreiniging of glasbewassing, op gedegen wijze te laten uitvoeren? Dan heten we u graag van harte welkom bij SMB Willems. Wij bieden een grote diversiteit aan schoonmaakwerkzaamheden. U kunt als ondernemer, als overheid maar natuurlijk ook als particulier bij ons terecht. In onze tientallen jaren aan ervaring in de schoonmaakwereld hebben we talrijke bouwbedrijven, onderwijsinstellingen, kantoren, woningcorporaties, zorginstellingen, sportverenigingen en recreatiebedrijven tevreden gesteld met kordaat uitgevoerde onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden. Als u in of rond Twello misschien ook een opdracht voor ons heeft, neem dan contact met ons op, zodat we uw eisen kunnen afstemmen op onze mogelijkheden.

Grote diversiteit aan schoonmaakdiensten

Als veelzijdig schoonmaakbedrijf heeft SMB Willems veel te bieden aan ondernemers, overheden en particulieren in Twello en omgeving. Onze diensten verdelen we graag voor u onder in de volgende drie categorie├źn:

  • Gevel- en glasonderhoud: denk aan glasbewassing, maar ook gevel- en dakgootreiniging.
  • Specialistische reiniging, waaronder het verwijderen van kauwgom, een trappenhuisreiniging, een plafondreiniging en een grondige schoonmaak na ontruimingen.
  • Onderhoudsservice: het afvoeren van afval, het realiseren van een keukenblok of het smetteloos uitvoeren van schilderwerk.

Schoonmaakbedrijf Huissen

Onderscheidend door medemenselijkheid en kwaliteit

SMB Willems is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf. We scoren namelijk ook hoog op het gebied van menselijkheid. Tegelijkertijd weten we de kwaliteit van onze werkzaamheden op het hoogste niveau te houden. Lees hieronder van welke facetten u profiteert bij een samenwerking met SMB Willems:

  • SMB Willems beschikt over een innovatief milieumanagementsysteem, waarmee de ecologische voetafdruk bij onze werkzaamheden tot een minimum wordt beperkt.
  • Het menselijke aspect is bij ons ├ęcht belangrijk. Zo bieden we mensen met beperkingen kansen en ondersteunen we verschillende maatschappelijke projecten.
  • Werkend volgens het MVO-principe (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
  • We zijn aangesloten bij een meertal aan brancheorganisaties voor schoonmaakbedrijven: OSB, VSR en het RAS.
  • Bezitter van verschillende keurmerken, waaronder het OSB-keurmerk. Verder conformeren we ons zonder aarzeling aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Neem contact op met ons schoonmaakbedrijf

Heeft u in of in de omgeving van Twello een schoonmaakopdracht of een klus met betrekking tot gebouwenonderhoud? En heeft u interesse in de werkwijze en tarieven die SMB Willems hanteert? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 026-3891119 of een e-mail te sturen naar info@smbwillems.nl. Zo snel mogelijk verstrekken we u dan meer informatie over de desbetreffende specialistische reiniging. U zult vervolgens snel tot de ontdekking komen dat ons schoonmaakbedrijf veel voor u in Twello kan betekenen!

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.