Schoonmaakbedrijf in Tiel nodig?

Schakel SMB Willems in, wanneer u een schoonmaakbedrijf in Tiel nodig heeft. Ons familiebedrijf is in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven op het vlak van schoonmaakonderhoud. Al onze 400 medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen u in Tiel uitstekend helpen. Of u nu de showroom van een garage schoongemaakt wilt hebben, glasbewssing of de tafeltjes van een kinderdagverblijf, wij zorgen voor een specialistische reiniging. Wilt u graag een offerte van ons schoonmaakbedrijf ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze mensen helpen u graag verder.

Deze diensten bieden wij u

Omdat wij merkten dat klanten steeds meer van ons vroegen, hebben wij ons gespecialiseerd in diverse takken van schoonmaakonderhoud. Daardoor kunnen wij blijven voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers in Tiel en de rest van het land. U kunt ons schoonmaakbedrijf inzetten voor:

  • Trappenhuisreiniging
  • Glas- en gevelonderhoud
  • Huismeesterservice
  • Onderhoudsservice
  • Ontruimingen plannen

Wij werken niet enkel voor een bepaalde sector. U vindt schoonmakers van ons onder meer bij de gemeente Nijmegen, studentenhuizen, kantoren en autobedrijven. Dus u kunt altijd bij ons terecht!

Schoonmaakbedrijf Tiel

Goed opgeleid personeel

Wij vinden het belangrijk dat iedere medewerker van ons schoonmaakbedrijf goed is opgeleid. Dat betaalt zich uit in een efficiƫnte werkwijze en goede kwaliteit schoonmaakonderhoud. Daarom krijgen al onze personeelsleden voor ze beginnen een interne basisinstructie over de materialen en schoonmaakmethodiek. Daarna volgen ze een door de RAS erkende basisopleiding schoonmaak. Bovendien zorgen we in Tiel voor een jaarlijkse opfriscursus. En wanneer een bepaald specialisme, zoals glas- en gevelonderhoud, extra opleiding behoeft, dan bieden wij dit ook aan.

Voordelen van SMB Willems

U kunt ook gebruikmaken van de diensten van een ander schoonmaakbedrijf in Tiel. Dat realiseren wij ons heel goed. Daarom doen we iedere dag opnieuw ons best om u als klant tevreden te stellen. Dat doen we onder meer door het volgende:

  • U vindt bij ons in Tiel meer dan 40 jaar kennis en ervaring.
  • Ons schoonmaakbedrijf biedt u diverse diensten, zoals trappenhuisreiniging.
  • Al ons personeel is intern opgeleid en heeft een door de RAS erkende opleiding gevolgd.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Uw wensen als klant staan centraal en we denken graag met u mee.

Zijn wij uw schoonmaker in Tiel?

Bent u overtuigd van de kwaliteit en service die schoonmaakbedrijf SMB Willems u kan leveren? Bel of mail ons dan vandaag nog om meer informatie op te vragen over bijvoorbeeld onze onderhoudsservice of specialistische reiniging. U bereikt ons via 026-3891119 of via info@smbwillems.nl. Daarnaast kunt u gebruikmaken van het online contactformulier op onze site. Onze vakmensen staan u graag te woord en vertellen u meer over de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf in Tiel.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.