Heb jij je altijd al afgevraagd wat er allemaal komt kijken bij een baan in de schoonmaak? Wist je bijvoorbeeld dat je op veel verschillende plekken komt, contact hebt met allerlei mensen en veel vrijheid krijgt. We laten je graag zien wat het vak zo leuk maakt. En wie kunnen daar nou beter iets over vertellen dan onze eigen schoonmaaktalenten?!

In samenwerking met het platform tmrrw kregen we de kans om alvast twee van onze talenten in beeld te brengen. Tijdens de zonnige draaidag gingen we langs bij glazenwasser Nick en voorman Marcello.

Beroepen in beeld

Mensen die een baan zoeken, hebben tegenwoordig de keuze uit ontzettend veel beroepen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel werk in te vinden. Waar werkgevers op dit moment worstelen met het vinden van nieuwe collega’s, hebben die potentiële medewerkers juist moeite met het kiezen van de juiste baan. Het platform tmrrw brengt al die verschillende beroepen in beeld waardoor talenten en werkgevers elkaar beter kunnen vinden.

Van vakantiekracht tot professioneel glazenwasser

Nick is ooit als vakantiekracht bij SMB Willems begonnen en is daarna altijd blijven plakken. Na het vakantiebaantje ging Nick aan de slag als schoonmaker en is vervolgens door de jaren heen doorgegroeid als professioneel glazenwasser. In de filmpjes hieronder legt Nick in een notendop uit wat het glazenwassers vak inhoudt en waarom hij het zo leuk vindt.

Schoonmaken de ideale baan

Marcello werkt al ruim 15 jaar in de schoonmaakbranche. Hij is begonnen als schoonmaker is vervolgens doorgeroeid als voorman en wordt binnenkort rayonleider. Waarom werk in de schoonmaak de ideale baan is vertelt hij in de filmpjes hieronder.

Iets voor jou?

Heb jij na het zien van de filmpjes van Nick en Marcello interesse in een baan bij SMB Willems? Solliciteer dan nu via het online sollicitatieformulier!

  Solliciteer Direct

  GeslachtDhr.Mevr.

  Naam

  Woonplaats

  Telefoon

  E-mail

  Heb je een rijbewijs?JaNee

  Ik ga akkoord met deprivacyverklaring

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.

  MEER INFORMATIE?   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.