Het talent van deze maand is Monica Bisselink, een collega met een bijzonder verhaal! Vorig jaar lag Monica namelijk zes weken in een kunstmatige coma door de gevolgen van het coronavirus. Na een pittig hersteltraject gaat het gelukkig weer goed en is Monica weer met veel plezier aan het werk.

Monica begon al vroeg met werken in de schoonmaakbranche. “Vroeger ging ik altijd met mijn moeder mee om schoon te maken, van haar heb ik eigenlijk het vak geleerd.” Inmiddels werkt Monica ruim 3 jaar bij SMB Willems.

Twee paracetamolletjes

“Vorig jaar april voelde ik mij niet helemaal lekker. Mijn leidinggevende grapte nog dat ik twee paracetamolletjes moest nemen en dat het dan wel beter zou gaan. Maar ook na twee paracetamolletjes ging ik mij steeds slechter voelen, dus besloot ik om een coronatest te doen. Je raadt het misschien al, deze test was positief. Na een week voelde ik mij nog steeds heel beroerd en besloot ik de huisarts te bellen. Na een bezoek van de huisarts bleek het inderdaad niet goed te zitten en ben ik met de ambulance naar de eerste hulp gebracht. Zelf weet ik niet meer alles wat er is gebeurd, veel dingen kreeg ik niet bewust mee. In het ziekenhuis ging het verder bergafwaarts en ben ik in kunstmatige coma gebracht. In totaal heb ik zes weken in coma gelegen.”

Stapje voor stapje 

“Na zes weken werd ik uit de kunstmatige coma gehaald. Het was niet dat ik me toen gelijk weer helemaal topfit voelde, eerder het tegenovergestelde. Alles moest ik weer opnieuw leren, bijvoorbeeld opnieuw leren lopen. Inmiddels ben ik weer volledig aan het werk, maar ik kan nog niet zeggen dat ik helemaal de oude ben. Ik ben bijvoorbeeld snel buiten adem en na een dag werken ben ik heel moe. Gelukkig haal ik veel voldoening uit het werk. Samen met mijn collega’s is het altijd gezellig en ook vanuit klanten krijgen we vaak complimenten.”

Monica wat ben jij een doorzetter, deze titel heb je meer dan verdiend!

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.