Het talent van deze maand is de altijd vrolijke Riet Kuivenhoven. Riet is 70 jaar, werkt al jaren in de schoonmaak en kent alle fijne kneepjes van het vak. Na het bereiken van haar pensioengerechtigde leeftijd is ze er even tussenuit geweest, maar sinds 2019 werkt Riet met veel plezier bij SMB Willems. “Thuiszitten is niets voor mij, schoonmaken vind ik heerlijk om te doen!”

“Het was echt een verrassing toen Agnes (rayonmanager) hier opeens stond met het certificaat voor ‘Talent van de Maand’ en een presentje. Ik had het helemaal niet zien aankomen, maar ik ben heel trots dat ik ‘Talent van de Maand’ mag zijn!”

Jong geleerd is oud gedaan

Riet begon op haar 15e met werken en heeft van alles wel gedaan. “Ik heb onder andere bij een benzinestation en in een winkel gewerkt, maar ook schoonmaken heb ik altijd graag gedaan. Voordat ik bij SMB Willems ging werken, heb ik ook als schoonmaakster gewerkt bij de Koninklijke Marechaussee. Ik maakte daar de kantoren, trappenhuizen, toiletten en grote zalen schoon.”

Nee heb je, ja kun je krijgen 

Na 11 jaar bij de Koninklijke Marechaussee mocht Riet met pensioen, maar echt genieten was er niet bij. “Mijn man was op dat moment erg ziek en is helaas overleden. Na een moeilijke periode waarin ik rustig de tijd nam om alles te verwerken, wilde ik toch graag weer aan de slag. Ik zag toen een vacature in Apeldoorn van SMB Willems. Ik solliciteerde en dacht; ik ben al wel op leeftijd, maar nee heb je en ja kun je krijgen. Ik kreeg van SMB Willems de kans om voor hen te werken en daar ben ik tot de dag van vandaag blij mee!”

Wij zijn ook heel blij met jou als collega, van harte gefeliciteerd Riet!

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.