Edwin Hendriks

Elke maand kiezen we een ‘Talent van de Maand’. Deze medewerker valt op door zijn of haar inzet op de werkvloer. Het talent van februari is fulltime schoonmaakspecialist Edwin!

Edwin werkt al ruim 9 jaar bij SMB Willems en leerde het vak van zijn huidige leidinggevende. “Edwin is een echte alleskunner. Van reguliere schoonmaak tot specialistisch vloeronderhoud en sloopwerk, zet hem ergens neer en hij doet het”.

Mooie waardering

Edwin is door zijn leidinggevende genomineerd als ‘Talent van de Maand’ omdat hij altijd goed werkt levert, nooit zeurt en altijd dat stapje extra zet wanneer dat nodig is. “Ik had niet verwacht dat ik ‘Talent van de Maand’ zou worden, maar ik vind het wel een mooie waardering!” vertelt Edwin trots.

Niets te veel gevraagd 

“Edwin is altijd vrolijk en nooit is iets te veel gevraagd.  Zo was er laatst bijvoorbeeld een calamiteit buiten werktijd bij een klant in Soesterberg. Hij is er toen heen gereden en heeft het samen met de klant opgelost. Je hoeft het maar te vragen en Edwin doet het!” Ook andere calamiteiten pakt hij altijd goed op en klanten zijn zeer tevreden met zijn werk.

Plezier in het werk

Van ontruimingen tot hele vieze studentenwoningen, Edwin kijkt nergens meer van op. “Het leukste aan mijn werk vind ik de vrijheid en qua werkzaamheden het vloeronderhoud, maar eigenlijk vind ik alles wel leuk en heb ik plezier in mijn werk!”

Van harte gefeliciteerd Edwin met deze mooie titel!

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.