Elke maand bekroont SMB Willems één medewerker als Talent van de maand. Dat is een titel voor een hardwerkende medewerker met een bijzonder verhaal.

Voor de maand december heeft leidinggevende Angelique Joop Schrievers tot Talent van de maand benoemd: “Dat doe ik met trots. Joop is al ongeveer 5 jaar werkzaam bij SMB Willems en maakt de parkeergarages in het centrum van Nijmegen schoon.”

Toegewijde collega

“Ik heb Joop niet alleen benoemd om zijn vakmanschap, maar ook vanwege zijn verantwoordelijkheidsgevoel en toewijding,” aldus Angelique. “Het is een enthousiaste collega, de spil op de parkeergarages in Nijmegen en een echte teamplayer. De communicatie met hem verloopt altijd vlekkeloos en daarom is het ontzettend fijn om met hem te werken.”

Elke dag positief

“Al heeft Joop zijn dag niet, dat zal je nooit aan hem merken op de werkvloer. Hij is altijd, elke dag, positief ingesteld. Zijn optimisme is een perfect voorbeeld voor al zijn collega’s,” voegt Angelique toe. “Om al deze redenen verdient Joop de titel Talent van de maand.”

Van harte gefeliciteerd Joop, zo te horen heb je deze titel echt verdiend!

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.