Het talent van de maand april is onze vliegende keep Jennefer Hollands. Zij is door haar leidinggevende Cindy genomineerd voor haar toewijding, betrokkenheid en inzet bij SMB Willems.

Jennefer is op haar 15e begonnen in de schoonmaak en werkt dit jaar alweer ruim 35 jaar in de branche. “Ik was helemaal beduusd toen mijn leidinggevende Cindy hier opeens stond met het certificaat voor Talent van de Maand. Na al die jaren in de schoonmaak is dit toch wel echt de kers op de taart!”

Als ik later groot ben

“Vroeger dacht ik altijd dat ik secretaresse zou worden, maar de hele dag op zo’n kantoor is echt niets voor mij. Ik ben veel liever in beweging. Daarnaast heb je in de schoonmaak veel contact met verschillende mensen en krijg je over het algemeen veel waardering voor het werk. Het leukste aan mijn werk vind ik dan ook als klanten na afloop naar je toe komen en je bedanken voor het geleverde werk.”

Fijne kneepjes van het vak

Jennefer werkt nog niet zo lang bij SMB Willems, toch had haar leidinggevende Cindy een mooie reden om haar te nomineren. “Jennefer is een harde werkster, heel flexibel en erg geliefd bij de klanten. Ze is een hele goede schoonmaakster en geeft haar kennis en ervaring door aan collega’s. Hierdoor leren haar collega’s de fijne kneepjes van het vak en gaat de schoonmaakkwaliteit ook omhoog. Jennefer is voor mij echt een aanwinst voor het bedrijf!”

Jennefer van harte gefeliciteerd met deze mooie titel!

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.