Schoonmaakbedrijf SMB Willems start vandaag met het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing voor de gemeenten Zutphen, Epe, Lochem en Voorst. Het betreft 28 locaties met een totale oppervlakte van ruim 40.000 vierkante meter. De opdracht heeft een duur van maximaal acht jaar.

SMB Willems heeft de opdracht gegund gekregen na een Europese aanbesteding die is begeleid door facilitair adviesbureau MasterKey uit Apeldoorn. MasterKey biedt als onafhankelijke partij facilitaire totaaloplossingen aan klanten en leveranciers. Deze facilitaire oplossingen zijn vertaald naar software en apps waardoor er meer grip is op facilitaire zaken.

Na gemeenten Arnhem, Heumen en Nijmegen kiezen opnieuw vier gemeenten voor SMB Willems. Hiermee verstevigt het Arnhemse bedrijf haar positie als regionaal schoonmaakbedrijf in de provincie Gelderland en wordt de basis gelegd voor een verdere groei in de regio Noord-Gelderland.

Met het schoonmaakconcept ‘Kansen die tellen!’ geeft SMB Willems bij de vier gemeenten invulling aan de  eis met betrekking tot social return. Minimaal 10% van de opdrachtwaarde wordt hierbij ingevuld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zonder verdringing van bestaande arbeidsplaatsen. Het concept ‘Kansen die tellen!’ was dit jaar één van de vijf finalisten bij de MVO Award van de Golden Service Awards.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.