In deze periode dragen we graag een steentje bij op plekken waar dit het hardst nodig is. We boden onze hulp daarom aan bij Gelre ziekenhuizen. Binnen een dag was geregeld dat onze medewerkers daar aan de slag konden om de nieuwe triage-tent in Zutphen te reinigen.

In de omgeving van Apeldoorn sloot één van onze opdrachtgevers haar locaties vanwege het coronavirus. Dit betekende voor onze schoonmaakmedewerkers op die locaties dat ze tijdelijk zonder werk kwamen te zitten. Reden voor SMB Willems om afgelopen weekend bij Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn en Zutphen aan te kloppen met de vraag of zij nog hulp konden gebruiken.

Triage-tent reinigen

Al snel bleek dat de hulp meer dan welkom was. Het Gelre ziekenhuis in Zutphen had net in samenwerking met de Huisartsenpost een triage-tent opgericht. Deze tent wordt gebruikt om patiënten die spoedzorg nodig hebben te screenen op mogelijke corona-klachten voordat zij het ziekenhuis binnengaan. Op maandag hebben onze medewerkers de triage-tent grondig gereinigd, door onder andere vloeren te schrobben en wanden af te nemen. Daarmee realiseren we voor de patiënten, bezoekers en medewerkers van het Gelre ziekenhuizen een schone en hygiënische omgeving.

Beschikbaar voor hulp

We zijn blij dat we in deze tijd een kleine bijdrage hebben kunnen leveren. SMB Willems heeft haar diensten uiteraard kosteloos aangeboden aan Gelre ziekenhuizen. Ook de komende tijd blijven we beschikbaar voor extra hulp aan de ziekenhuizen en andere (zorg)locaties die dat op dit moment goed kunnen gebruiken.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.