Afgelopen vrijdag overhandigde directeur Petra Willems samen met handbalster Estavana Polman een cheque aan het Rijnstate Vriendenfonds. De cheque ter waarde van € 5.000,- is een donatie van SMB Willems voor de realisatie van een speelterras voor het nieuwe Kindercentrum van het Arnhemse ziekenhuis. SMB Willems schenkt dit bedrag vanwege het vijftigjarige bestaan in 2021.

Alle kinderen moeten kunnen spelen; ook wanneer zij in het ziekenhuis liggen. In het kader van positieve gezondheid wil het Rijnstate Kindercentrum een speelterras maken voor haar patiënten. Een uitdagende speelplek in de buitenlucht, waar kinderen kunnen bewegen, plezier maken en weer even de regie in eigen hand nemen. Op het speelterras worden kinderen uitgedaagd om te bewegen en plezier te maken. En dat heeft een positieve invloed op de gezondheid van het kind.

Verjaardagscadeau

SMB Willems bestaat in 2021 vijftig jaar. We hadden dit graag goed gevierd met onze medewerkers en klanten, maar door het coronavirus was dat niet mogelijk. In plaats van het uitdelen van relatiegeschenken doneren we daarom uit naam van onze klanten een mooi bedrag aan het Rijnstate Vriendenfonds en het Kindercentrum. Directeur Petra Willems: “Wij dragen graag bij aan maatschappelijke doelen in onze omgeving. Als familiebedrijf zit de zorg voor elkaar in ons DNA. We hopen dat met onze donatie het speelterras een stap dichterbij komt, zodat kinderen en hun ouders een moment van rust en ontspanning kunnen vinden tijdens hun verblijf in het ziekenhuis”.

Spelen en bewegen

Estavana Polman, handbalster en ambassadeur van het Rijnstate Vriendenfonds, past met haar sportieve prestaties goed bij het project voor het nieuwe speelterras. Zij benadrukt het belang van bewegen en plezier voor de jonge patiënten van Rijnstate. Het speelterras wordt zodanig ontworpen dat er in alle jaargetijden gebruik gemaakt van kan worden. Een veilige en groene plek, gemaakt van duurzame materialen, waar kinderen én hun familie kunnen ontspannen, bewegen en genieten. Op deze pagina vindt u meer informatie over het speelterras en andere projecten van het Rijnstate Vriendenfonds.

MEER INFORMATIE?    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.