SMB Willems verzorgt vanaf 1 januari 2020 het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing in GelreDome. Na een uitgebreid offertetraject koos GelreDome voor ‘buurman’ SMB Willems. Hier zijn we natuurlijk trots op en werken met het hele team aan deze mooie en herkenbare opdracht in onze thuisstad.

GelreDome startte begin dit jaar een traject om een nieuwe schoonmaakdienstverlener te selecteren. Samen met diverse landelijke schoonmaakbedrijven schreef SMB Willems in op deze bijzondere opdracht. Na een offerte, presentatie en schoonmaakpilot viel de keuze van GelreDome op SMB Willems.

Arnhemse achterban

De keuze voor een regionaal bedrijf was niet vanzelfsprekend, maar bleek uiteindelijk de juiste match. Een groot deel van onze medewerkers komt uit Arnhem, waardoor er al in het offertetraject grote betrokkenheid was vanuit het team. SMB Willems en GelreDome vonden elkaar in een nuchtere aanpak van de schoonmaakwerkzaamheden in combinatie met een innovatieve schoonmaakmethode. De opdracht komt voor SMB Willems op het juiste moment en past bij de ontwikkeling en groei die we het aflopen jaar realiseerden.

Smart Cleaning

Een grote uitdaging in het GelreDome is de schoonmaak van de tribunes na evenementen, zoals voetbalwedstrijden en concerten. SMB Willems koos voor de innovatieve methode Smart Cleaning, waarbij slimme materialen en middelen worden ingezet. Hierdoor is het werk voor medewerkers minder belastend en wordt een schoner resultaat gerealiseerd. Na een pilot is ook GelreDome overtuigd van deze nieuwe aanpak.

Voorbereidingen

SMB Willems en GelreDome gaan de samenwerking in eerste instantie aan voor een periode van vier jaar. In de aanloop naar 2020 werkt SMB Willems aan de voorbereidingen, zoals een zorgvuldige personeelsovername en investeert in goede materialen en middelen. Lees meer over de nieuwe samenwerking in dit interview met Tim de Jong (SMB Willems) en Herald van de Bunt (GelreDome).

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.