SMB Willems uit Arnhem start op 1 februari 2017 met de schoonmaakdienstverlening ten behoeve van 30 locaties van KION in Nijmegen, Lent, Malden en Molenhoek.

KION is de grootste kinderopvangorganisatie van Nijmegen en omgeving en is een ambitieuze onderneming met ruim 145 locaties, 900 medewerkers en 130 gastouders. Het doel van KION is ‘jonge mensen kansen bieden tot ontplooiing’. Dat streven zij na door ruim 8.500 kinderen wekelijks een plek te geven waar zij kunnen groeien en ontwikkelen. KION is dienstverlener in opvang, ontwikkeling, educatie en (ondersteuning bij) opvoeding van kinderen in diverse leeftijdscategorieën.

SMB Willems is trots met het feit dat na SKAR Groep opnieuw met een grote kinderopvangorganisatie in de regio een partnership wordt aangegaan. KION hecht veel waarde aan de maatschappelijke en sociale kant, waaronder bijvoorbeeld social return. SMB Willems heeft zich op dit vlak weten te onderscheiden en ziet goede mogelijkheden om het schoonmaakconcept ‘Kansen die tellen!’ ook bij KION te implementeren. Meer informatie over dit concept treft u aan op: www.kansendietellen.nl

Op 26 januari jl. is de overeenkomst schoonmaakdienstverlening officieel ondertekend door de heer K. Aben (Directeur Finance, Risk & Control KION) en de heer ing. T. de Jong (Directeur SMB Willems).

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.