Het schoonmaakteam op het Stadhuis in Nijmegen is dit jaar door SMB Willems voorgedragen als Schoonmaakteam van het Jaar. Ondanks dat het team niet door de Golden Service Awards is genomineerd, mogen de medewerkers trots zijn op hun prestaties. En dat vond ook Burgemeester Bruls, die met het hele team op de foto ging.

‘De medewerkers in dit team staan voor elkaar klaar en zijn trots op hun werk. In weinig teams is de betrokkenheid bij elkaar en bij de klant zo groot als hier op het Stadhuis’, zo stond in de aanmelding van het team. Namens SMB Willems deed deze groep mee in de verkiezing van Schoonmaakteam van het Jaar. Ze haalden helaas niet de finale, maar kregen wel de waardering als topteam van SMB Willems.

Als kers op de taart regelde het team zelf een fotomoment met burgemeester Bruls. Met trots stelde het team zich voor als de drijvende kracht achter een schoon en representatief Stadhuis. De groep bestaat uit 16 medewerkers, waarvan het grootste deel bij SMB Willems gedetacheerd is via het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen. Deze medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld vanwege een beperking. Een uitgebreid artikel over dit bijzondere team stond eerder in het magazine Change Your Business.

Bertie van de Kamp verzorgt als voorman van SMB Willems de begeleiding en aansturing van de schoonmaakmedewerkers op het Stadhuis. “Het is een bijzondere groep mensen en dat maakt mijn werk heel mooi. De medewerkers in het team zijn trouw en echt gehecht aan hun ‘plekkie’ in het Stadhuis. Sommigen werken hier al meer dan dertig jaar”, vertelt Bertie. “De medewerkers zijn blij met hun werkplek en zijn trots op hun werk voor de gemeente Nijmegen. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij elkaar, de collegialiteit is groot. Wat mij betreft hebben ze de titel Schoonmaakteam van het Jaar meer dan verdiend!”

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.