Kies voor een persoonlijke werkwijze

Wilt u graag gebruikmaken van de diensten van een schoonmaakbedrijf in Rhenen? Kies dan voor de persoonlijke service van SMB Willems. Bij ons vindt u niet alleen alle schoonmaakdiensten onder één dak, maar wij hanteren ook nog eens klantgerichte werkwijze. Wij zijn als schoonmaakbedrijf echt betrokken bij u en uw onderneming in Rhenen. Onze medewerkers zullen er dan ook alles aan doen om u naar tevredenheid te helpen en in te spelen op uw wensen.

Ons dienstenaanbod in Rhenen

U kunt bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor verschillende diensten op het gebied van schoonmaakonderhoud. Dat is echter niet het enige waarmee wij u van dienst kunnen zijn in Rhenen. Ook voor verschillende andere vormen van dienstverlening is schoonmaakbedrijf in Rhenen uw adres. U bent in Rhenen bij SMB Willems op de juiste plek voor:

  • Onderhoudsservice: de plaatsing van een keukenblok, het afhangen van een deur of het uitvoeren van sloopwerkzaamheden
  • Ontruimingen: professionele begeleiding bij het ontruimen van een (bedrijfs)pand
  • Specialistische reiniging: het verwijderen van graffiti van een buitenmuur of het reinigen van uw plafond
  • Trappenhuisreiniging: niet alleen maken wij uw trappenhuis schoon, maar reinigen wij ook uw ramen
  • Glas- en gevelonderhoud: ook het reinigen van uw dakgoot of glasbewassing behoort hier tot de mogelijkheden

Schoonmaakbedrijf Rhenen

Ons schoonmaakbedrijf werkt volgens MVO

Ons schoonmaakbedrijf in Rhenen werkt volgens de principes van MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit betekent dat wij niet alleen rekening houden met het milieu, maar ook met de menselijke aspecten binnen en buiten ons schoonmaakbedrijf. Wij proberen dan ook onze milieubelasting zo veel mogelijk te beperken. Daarnaast bieden wij arbeidsplaatsen aan mensen met een beperking. Ook steunen wij verschillende stichtingen, zoals Stichting Gaandeweg en Social Return. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu en de maatschappij.

Benieuwd? Neem contact op!

Wanneer u graag meer wilt weten over trappenhuisreiniging door ons schoonmaakbedrijf, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u van informatie te voorzien. Ook wanneer u onze hulp nodig heeft in Rhenen, dan helpen wij u graag. Telefonisch kunt u contact opnemen door te bellen naar 026-3891119. Is uw vraag minder dringend? Dan kunt u ook een e-mail naar info@smbwillems.nl sturen. Wanneer mag ons schoonmaakbedrijf in Rhenen voor u aan het werk?

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.