Van schoonmaakonderhoud tot specialistische reiniging

Voor de hulp van een schoonmaakbedrijf in Renkum bent u bij SMB Willems aan het juiste adres. Wij bieden u alle soorten schoonmaakonderhoud onder hetzelfde dak. Zo kunt u bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor trappenhuisreiniging en tuinonderhoud. Maar wij bieden u ook een onderhoudsservice. Hierbij kunt u denken aan hulp bij het slopen van panden, het plaatsen van een keukenblok en schilderwerkzaamheden. Ook voor het professioneel uitvoeren van ontruimingen in Renkum hebben wij dagelijks medewerkers beschikbaar.

Schoonmaakbedrijf Renkum

In welke sectoren werken wij?

Wij bieden u niet alleen hulp in Renkum bij een ruim aanbod aan schoonmaakdiensten, maar ons schoonmaakbedrijf is ook werkzaam in verschillende branches. Dankzij onze ervaring en kennis kunnen wij u dan ook perfect van dienst zijn in onder meer de volgende sectoren:

  • Onderwijs, denk hierbij aan schoonmaakonderhoud en periodiek vloeronderhoud tijdens bijvoorbeeld de zomervakantie.
  • Sport en recreatie, voor verschillende culturele en sportaccommodaties kunnen wij hulp bij sanitaire dienstverlening en specialistische reiniging bieden
  • Bouw, zoals bouwkeetschoonmaak en glasbewassing

Dit zijn maar een paar voorbeelden van de branches waarin wij werkzaam zijn en de werkzaamheden die ons schoonmaakbedrijf in Renkum voor u kan uitvoeren. Wanneer u hier meer over wilt weten, kunt u altijd contact met ons op nemen.

Kwaliteit staat bij ons centraal

Het bieden van kwaliteit staat hoog in het vaandel bij SMB Willems. Wij zijn dan ook pas tevreden met het eindresultaat als u in Renkum dat ook bent. Om dit te kunnen bereiken, bespreken wij altijd eerst uw wensen voordat ons schoonmaakbedrijf aan het werk gaat voor u. Wilt u tijdens onze samenwerking iets veranderd hebben? Of wilt u dat wij een keer extra langskomen voor bijvoorbeeld glas- en gevelonderhoud? Dan is dat voor ons schoonmaakbedrijf geen enkel probleem. Wij hanteren een flexibele werkwijze en zullen snel op uw veranderende wensen inspelen in Renkum.

Kies de hulp van ons schoonmaakbedrijf in Renkum

Wanneer u graag meer wilt weten over de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers leggen u graag uit wat wij voor u kunnen doen in Renkum. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 026-3891119. U kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen of een e-mail sturen naar info@smbwillems.nl. Of het nu gaat om glas- en gevelonderhoud of de bestrijding van ongedierte, wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Renkum.

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.