Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Oss

Hulp nodig bij ontruimingen, glasbewassing of trappenhuisreiniging, dan zijn wij van SMB Willems uw schoonmaakbedrijf in Oss. U vindt bij ons niet alleen 40 jaar kennis en ervaring, maar ook het best opgeleide schoonmaakpersoneel van Oss en omgeving. Niet alleen krijgt iedereen bij ons schoonmaakbedrijf een interne opleiding, maar ook volgen ze een door de RAS erkende training. Dit resulteert in een efficiënte werkmethodiek, wat u geld bespaart en zorgt voor een brandschoon interieur. Wist u dat wij u ook een totaalpakket aan diensten kunnen bieden in Oss? Ontdek het snel!

Dit is ons totaalpakket

In de loop der jaren merkten wij dat onze opdrachtgevers ons vroegen om steeds meer diensten over te nemen, zoals glas- en gevelonderhoud. U hoeft dan geen apart bedrijf meer in te schakelen, maar u kunt rekenen op de vertrouwde medewerkers van ons schoonmaakbedrijf.

En wij kunnen u in Oss volledig ontzorgen door u alles uit handen te nemen, zoals:

 • Specialistische reiniging van vloeren
 • Interieurverzorging
 • Ongediertebestrijding
 • Huismeesterservice
 • Glas- en gevelonderhoud
 • Trappenhuisreiniging
 • Volledige of gedeeltelijke ontruimingen

Bovenstaande is slechts een selectie van wat we in Oss voor u kunnen doen. Neemt u contact met ons schoonmaakbedrijf op om alle mogelijkheden door te nemen.

Schoonmaakbedrijf Oss

Daarom kiest u ons

U wilt dat een schoonmaakbedrijf kwaliteit levert, betrouwbaar is en afspraken nakomt. Hiervoor bent u bij ons schoonmaakbedrijf in Oss aan het juiste adres. Als klant staat u bij ons op de eerste plaats. Dat betekent dat u bij ons in Oss altijd profiteert van onder meer:

 • Onze aantrekkelijke prijzen, die we vooraf altijd met u communiceren middels een heldere offerte. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.
 • Ons goed opgeleide personeel dat niet alleen intern is opgeleid, maar ook een opleiding heeft gevolgd die door de RAS erkend is. Ook bieden we opfriscursussen en aanvullende trainingen.
 • Onze maatschappelijk verantwoorde aanpak: wij werken met milieuvriendelijke producten indien mogelijk en bieden mensen met een arbeidsbeperking een geschikte werkplaats.
 • Ons totaalpakket aan diensten: van schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging tot trappenhuisreiniging en een onderhoudsservice.
 • Onze kwaliteit waarborgen we door aangesloten te zijn bij brancheorganisaties OSB, VSR en het RAS en de keurmerken ISO 9001, ISO 14001 en VCA.

Wilt u contact opnemen?

Bent u overtuigd door het bovenstaande en wilt u gebruikmaken van onze diensten voor uw schoonmaakonderhoud in Oss? Dan helpen wij u graag! U kunt vrijblijvend een offerte opvragen of meer informatie inwinnen via 026-3891119. Stuurt u liever een e-mail, dan kan dat naar info@smbwillems.nl of via ons online contactformulier. Een medewerker van ons schoonmaakbedrijf reageert dan zo spoedig mogelijk. Waar wilt u ons schoonmaakbedrijf in Oss voor inschakelen?

MEER INFORMATIE?Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Voorwaarden zijn geldig.